Kau memang GAJAH !!!!

Tuesday, October 25, 2011

Assalamualaikum & Salams sejahtera.

Selamat hari selasa buat semua reader blog Ahmad Fauzi Aryaan. Akceli entry hari ni patik nk cerita pasal kisah km buat sampling dekat Kg.Gajah Perak. Sepanjang bergelar warga UiTM ni patik tak pernah dgr pasal UiTM kg.gajah ni & ni laa pertama kali patik smapi ke sana.

. Pusat Latihan UiTM .

Yang best nye kat cni, walaupon dalam tengah kampung still ade wireless. Tapi coverage dia kurang sikit berbanding dekat UiTM Shah Alam.

. Kami dh sampai .

. Villa Tapah .
Ini laaa rumah km menginap sepanjang 3 hari 2 malam disana


. Bilik patik & kawan patik .

Sepanjang sesi sampling, ini laa pertama kali km semua dilayan 1st class. Siap ade katil segala, tuala & sabun2 yang disediakan untuk sesiapa yang menginap disini.

Akceli pusat latihan ni adalah tempat dimana staff UiTM akan membuat aktiviti sepanjang sesi pekerjaan mereka. So km sebagai warga UiTM pon boleh menggunakan kemudahan ini dengan harga yg murah. Yeszaaaa seronok!!!!

Begitu laaa cerita pertama kli kat mai sini. Sekian entry kali ni. Babai

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

19 komen

  1. singgah Uitm Seri Iskandar. tak jauh. tp sy xde kat situ.. hehehe.. CUTI

    ReplyDelete
  2. Haah la Batu Gajah ada UiTM ke, tak tau lak hahaha....bila nk singgah UiTM melaka lak?

    ReplyDelete
  3. hallo....update blog x de dlm sks yer...muhahaha...kantoi :)

    ReplyDelete
  4. Fiq Fikri :
    uitm lendu ade site nk buat smpling x agaknye pokcik???

    ReplyDelete
  5. miss kinah :
    sempat singgah jee uitm sri iskandar..

    ReplyDelete
  6. zizidiazora:
    uitm melaka kne tunggu abg zizi jemput kot..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Linda Musa :
    ade laaaa..tu yg t claim kat Dr.Z nanti tulis UPDATE BLOG..hehehe...

    ReplyDelete
  8. Wah2...seronoknye di layan 1st class..

    ReplyDelete
  9. kan berjalan sana sini haha

    ReplyDelete
  10. DanieL AdiE :
    1st time kot adie dpt cm ni..slalu p smpling tido melambak cm pelarian jeee..hehehe...

    ReplyDelete
  11. Qarl :
    i jalan version laen..u lg sonook qarl...hehehe..

    ReplyDelete
  12. ♥♥Cikngah♥♥
    akceli patik pon 1st time dgr..ni sebagai pusat latihan..kire ala-ala tempat nk buat program pemantapan ke hape cm tu laaa...

    ReplyDelete
  13. babah bz buat mende nih lah? hihi

    ReplyDelete