Nak putus dengan kau !!!

Sunday, October 16, 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.

Selamat hari ahad korang semua. Akceli ni demam patik still dlm ON OFF cm tu laaa. So since patik tak de nk buat ape sgt tim-time cm ni, so patik nk buat simple update buat korang semua.





Time kasih kat kawan patik yang tag video ni kat patik since patik dok ting tong tergolek2 kat katil ni haaa. Lawak gak lagu ni akceli lagu ni. Tapi kalau lebih serius sikit mesti lg comeyy kot. Itu hanya pendapat patik jee yee..



Sekian entry simple untuk hari ahad ni. Selamat bercuti buat semua. Enjoy ursef !!!!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. cinta di muka buku, putus di twitter, tanam di tumblr..
    =D

    ReplyDelete
  2. kelakar giler kot lagu nih. Gelak je manjang bile dengar.

    ReplyDelete
  3. zami pun upload vid ni gak

    hehe

    ReplyDelete
  4. Sorry banyak hari tak dpt nak blog walking busy sgt ngan program so malam ni baru ada ruang. eh pojie tak sihat ke? demam? jangan lupa makan ubat dan rest ok. take care pojie.

    ReplyDelete
  5. mr.syazwan :
    haah..

    zami pon ade wat entry ni haa...comeyyy~~

    ReplyDelete
  6. zizidiazora:
    TQ abg zizi...dh makin sihat kot ni....heheh

    ReplyDelete
  7. wah terharu

    *nik hana

    ReplyDelete