Riang Ria Raya Postgraduate 2011...

Saturday, October 01, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.




Syawal telah melabuhkan tirai 3, 4 hari yang lalu. Tapi bagi kami dari Persatuan pelajar Pascasiswazah yang mungkin sedikit kesibukan menyiapkan beberapa projek telah menjadikan tanggal 30 September 2011 sebagai majlis post raya. Akceli cetusan idea ni telah dimulakan oleh Ketua Pengajian Siswazah kami yg juga penasihat persatuan kami bagi mengambil mood raya & mengumpul pelajar2 pascasiswazah bagi mengeratkan silaturahim antara km.

Konsep yang kami cb anjurkan ini adalah konsep potluck, dimana setiap lab akan diberi tugasan menyiapkan juadah yang km fikir berunsurkan HARI RAYA. Picture ini akan menggambarkan keadaan semasa program.


Patik & geng AJK persatuan bertanggungjawab untuk menjadikan Program Riang Ria Raya ini berjalan seperti yang diharapkan. *pusing 360 dgree supaya agar-agar masok dalam piring

Prof. Dekan yang sudi melapangkan masa ke majlis kami.



Ini laa yang patik katekan konsep potluck. Setiap lab akan menyediakan juadah & ini hasilnya juadah yang akan disantap oleh kami semua. Patik akceli terharu dengan sokongan lab2 yang beriya-iya menyediakan segala lauk pauk. Tengok jee laa periuk belanga depa ni.


Ini adalah sebahagian tetamu yang hadir. Bole patik agak2 jumlah pelajar yang mai kemajlis ni lebih kurang dlama 200 pelajar. Wooowwww TQ korang !!!!


Time menjamu selera. Mmg kenyg gile laaa. Selalu dalam banyak2 program yang kami anjurkan, bila diakhir program akan ade sesi tapau makanan yang tidak habis. Tapi bg majlis ini hanyalah tinggal bekas yang KOSONG saje!!!! Betapa ramai nya tetamu yang hadir & merasai juadah yang disediakan.

Akhir kata TQ kepada semua lab yang banyak support dengan idea potluck kita kali ni. Insyallah ade umur tahun depan kita buat lagi.

Sekian entry buat kali ni. Jumpa lagi dilain entry. Babai

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

13 komen

  1. aku sgt suka bab makan2 ni...sgttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  2. best jadi pelajar nih.. --->time hari guru aritu maktab aku buat potluck gak... kelas aku buat bubur kacang sedap dowh... ekekeke


    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Owh..ni kira sambut raya yang ke 32 syawal la kan? hahaha...presentation hancur tak per janji makanan sedap.

    ReplyDelete
  4. akhirnya Raya pun telah melabuhkan tirai kan..wows..best nyer jamuan last raya...hehe..msti fun..huhu

    ReplyDelete
  5. eddy syrol:
    walaupon raye dh abis..tp sambutan tu yg penting!!!hehehe

    ReplyDelete
  6. RinsyaRyc:
    wowww..bubur kaacang sedap!!!! sonok kan bile de cm ni...hehe

    ReplyDelete
  7. zizidiazora :
    oit..sape kate hancur...prep tu mmg kalah hotel ok!!! rasa dia lg laaa kalah otel.. *nk menang gak...

    ReplyDelete
  8. Umar Arlee :
    sume nye selamat landing dlm perot!!!!

    ReplyDelete
  9. Kim Hyun Arry :
    walaupon dh abis...tp mkn2 tu kne gak buat!!!!hehehe..

    ReplyDelete
  10. OMG! Bahagianya dpt kumpul ramai2,...

    ReplyDelete