Selamat jalan mak & abah....

Monday, October 03, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.


. Beg bagasi yang akan dibawa pergi .

Musim haji telah tiba. Bagi yang beragama islam & berkemampuan adalah diwajibkan untuk menunaikan fardhu haji ke baitullah.

Begitu juga mak pak patik yang telah sampai seru untuk menunauikan haji pada umur masing2 sekitar 60an. Pada umur ni laa masing2 diberi peluang untuk menunaikan haji dikala anak-anak telah besar & tugas untuk membesarkan anak-anak telah sampai kepenghujungnye.

Insyallah malam ini selepas isyak patik & adik beradk lain akan same2 menghantar mak pak patik ke Kompleks Tabung Haji Kelana Jaya sebelum meningglkan mereka dekat lebih sebulan untuk menunaikan ibadah.

Harapan patik dekat depa ni adalah kesihatan yang terbaik bg mudah melakukan ibadah. Doakan kesejahteraan km anak2 disini, doakan ank dia sorang ni cept dpt jodoh & menjadi seorang insan yg sempurna. AMIN.

Semoga mak abah selamat pergi & pulang kembali kepangkuan kami anak-anak. Jangan risau, kami dh besar & pandai-pandai laa kami menguruskan diri masing2 sepanjang ketiadaan mak abah nanti. Kami sentiasa doakan mak abah mudah kat sna. Jaga diri yee mak & abah.

Wassalam

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

17 komen

  1. mesti anda sedih dalam kegembiraan... sedih sebab mereka pergi jauh dr mata.. gembira sebab bukan semua org berpeluang memperolehi penggilan haji.. doakan yg terbaik utk mereka.. hey... boleh tak minta drg doakan ceq d sana..doakan cita2 ceq dikabulkan (~_~) tq

    ReplyDelete
  2. smoga slamat pergi dan slamat kembali bg mereke yg bru sahaja pergi menunaikan haji.. ^_^

    ReplyDelete
  3. sama la pojie!
    my parents akan bertolak 10hb ni.
    :D

    ReplyDelete
  4. amin..semoga semuanya selamat

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..peluang yg dinanti oleh setiap muslim... mg Allah permudahkan urusan mak ayah pojie...moga mendapat haji yg mambrur..insyaAllah...salam buat keduannya...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah semoga mereka berdua selamat pergi dan selamat kembali yek dan didoakan juga kedua mereka memperolehi haji ang mabrur insyaallah... mak pak tak dak umah jangan nakal2 yek...hehehe...

    ReplyDelete
  7. Hizami Rahim :
    wooww..dh bilang hari dh tu..
    Semoga depa sume selamat pegi & balik yee..

    ReplyDelete
  8. Amir Rayyan:
    insyallah amir..hanya doakan keselamatn depa kat cna...

    ReplyDelete
  9. zizidiazora :
    TQ abg zizi..

    xde noty2 pya laa..nk kne rotan???hehehe..

    ReplyDelete
  10. moga mak abah pojie selamat hendaknya

    pojie, header kamu cantik sungguh!

    classy

    ReplyDelete
  11. smoga perjalanan mereka selamat , aminn : )

    ReplyDelete
  12. owh arry mendoakan agar kedua ibu bapa anda selamat smpai dan sihat sejahtera..arry singgah nie bab arry nak ucapkan selamat tnggal kerana arry akan meninggalkn dunia blog ini buat seketika..semoga dapat berjumpa lagi jika ada kesempatan dan masa..tc k ..:D

    ReplyDelete
  13. semoga selamat pergi dan kembali... dan mendapat haji yg mabrur...

    ReplyDelete