Awak awak...kite nk mandi laaaaa.....

Tuesday, November 01, 2011

Assalamualaikaum & salam sejahtera semua.


Hobi baru???? Haaaa itu laa yang patik cuba nk ceritakan untuk entry kali ni. Apa kaitan hobi baru dengan tajuk entry pasal mandi??? Akceli persamaan nye adalah patik baru nk mencuba hobi baru iaitu berenang. Bukan laaa hobi pon tp more pada untuk belajar berenang since patik ni FYI tak reti berenang langsung yeee.

Akceli menda ni muncul bila ade kawan mengajak patik untuk sma-sma untuk berenang kat kolam di UiTM tu haaa. Yang menjadi msalah nye patik ni jenis tak reti berenang. Sekadar celop kaki dlm air tu selalu laaaa. Ni nk maen apung2 & berenang dlm air. Wooo mmg tak penah ok!!!!



. Hanya mampu melihat dari jauh .


Hati ni makin memberontak bila patik dh diajak untuk lepak cuci mata kat pool Danau, UKM Bangi tempoh hari. Seronok tgk bdk2 ni maen2 kat cni. Tapi sabar yeee, sedar dengan kekurangan diri *hahahaha..budus*.

Tak pe laaa, kayuh pelan2 yeeee. La ni kawan patik sudi nk ajar patik smapai berjaya berenang. So TQ sgt2 atas pertolongan yg akan diberikan. Akceli aktiviti renang ni adalah 1 bentuk senanam untuk bentuk badan menjadi lebih sesedap untuk dipeluk. #kbai

So majulah aktiviti renang untuk menjadi badan yg sedap dipeluk !!!! *ade kaitan ke???*

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: ishhhh tak sabar laaa hai nk berenang ni...

You Might Also Like

11 komen

  1. pakai pelampung dulu bro..
    Then br blh brenang dgn jayanya
    InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. encikReza :
    hahaha..x yah laaa..pakai pelampung yg ade kat badan ni haa..hehehe..

    ReplyDelete
  3. miss kinah :
    jom mari merakyatkan hobi ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. Farhan Ismail:
    sila laaa melawat DANAU tu haaa..

    ReplyDelete
  5. Wah..seronoknye..

    Kolam renang itu begitu menggiurkan...haha

    ReplyDelete
  6. wow. belajar berenang tu. 1..2..3..blurpp!!blurpp!! *lemas. hehe :)

    Apa yg mengiurkan tu adie? :P

    ReplyDelete
  7. DanieL AdiE :
    haah adie..sonok tgk berahi ok!!!!

    #kbai...

    ReplyDelete
  8. syok giler klau dpt terjun tu..perghh

    ReplyDelete
  9. best kalau reti berenangla.. adik aku ajar berpuluh kali pun masih xlepas2 gak.

    satu yang dia ajar..berenang ni kena relaks. Kalau relaks baru boleh buat kuak macam-macam kuaklah..

    ReplyDelete