i LOVE it....

Monday, November 07, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.

Selamat hari raya & selamat bercuti buat semua yang bercuti. Adat laaaa bila dh cuti ni blogger sume bz beraya & reader blog pon agak kurang. Tapi tak pe laaa, patik still akan mencoret sesuatu buat readeer yang sudi menjengah blog patik ni.

Akceli since dh cuti ni, patik pon dalam proses nk delete picture2 dalam facebook yang lelame ni haaa. Buang punya buang, patik terbekenan picture 1 ni haaa...


. All in RED .

Ni adalah moment time celbrate besday patik 2 tahun yg lalu. Patik still ingt lagi cmne surprise besday party ni dibuat dekat patik. Agak kelakar pon ade. Tapi yg best nye depa ni sume tau kaler fevret patik iaitu MERAH GHAIRAH. All of them pakai baju MERAH !!!!

Untuk pengetahuan korang, kawan patik pada awalnya adalah dikelilingi kawan-kawan PEREMPUAN sahaja. So dengan depa ni laaa, jatuh bangun sedih gembira patik depa nampak & km berkongsi bersma. Tetapi sekarang dh lepas 2 tahun berlalu masing-masing telah membawa haluan sendiri. Ada yang dh nk abis & ada yang tinggal sikit-sikit jee lg.

Apa pon moment ni mmg pertama & terakhir patik bersama dengan mereka. Patik tak pernah rasa dh lepas moment cm ni & patik sgt2 hargai moment ni. TQ frens!!! LOVE u ketat-ketat...

Sekian entry kali ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: sob sob sob...

You Might Also Like

10 komen

  1. alololo

    yg pting sgt awet muda...

    2 tahun lalu dan sekarang sama je

    ReplyDelete
  2. Qarl:
    hahaha...awet muda sgt..hehehe..

    Alhmadulillah..

    ReplyDelete
  3. yeahh!!! same la ngan kite..kite pon suke warne merah.. kalo boleh, semue bende nak beli yang warne MERAH!!. tapi xsuke makan ikan merah.. haha

    ReplyDelete
  4. sudah semestinya lah hanya gambar2 sahaja yang akan merakam seribu kenangan untuk dijadikan kenangan suka duka di hari muka....man in red...love it...

    ReplyDelete
  5. farihamuhamad:
    owhh cm tu plk ek..idop MERAH!!!

    ReplyDelete
  6. tetiba jumpa entry nie...miss those moment as well!!!

    ReplyDelete