Patik pon pernah muda ok...

Tuesday, November 08, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.

Korang pernah rasa muda tak??? Cmne laa ek rupe korang bile time mude-mude dlu ek??? Comot, montal??? Mesti ada yg tak bole terima keadaan diri ms dulu kan??? Haaaaa entry kali ni bukan laa nk buat makian pd korang yg pernah muda dlu. Akceli entry hari ni patik nk show off kan picture patik dari zaman skolah tadika sampai laaa sekarang. Ini adalah koleksi patik yg patik simpan. Sejarah ok sume ni. Ini laaa kita dimasa lampau. So sila percaya laa yeee..

. Ni time skolah tadika .
#comel nye..kbai
*patik=duduk paling depan & depan cikgu bju coklat

. Ini time skolah menengah .
#ya ampuuunn tembam nye.
*patik=baju coklat sikat belah tengah

. Ini time dh beso muda remaja .
# Its me !!!
*patik=baju melayu kaler light purple

Lumrah manusia, bila dh beso ni sume akan mengalami perubahan yg drastik a.k.a anjakan paradikma yg tebabooommm. Ade kawan patik dulu selekeh jee kat skolah, tapi la ni dh jadi model freelance kate nye. Woowww sgt2 terkejut!!!

Sekian buat kali ni. Jumpa lagi dilain entry yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: nk jadi model budu bole tak????

You Might Also Like

25 komen

  1. sekarang makin ensem ka???
    btw tak dapat detect kamu kat mana masa sekolah dulu ;p

    ReplyDelete
  2. aloloeh comeyh jea dlm uniform sekolah .

    nie boleyh msok ke dalam buku sejarah

    "revolusi seorang babah"

    sweet! HEHE

    ReplyDelete
  3. fesyen cikgu dulu-dulu.. cool..

    ReplyDelete
  4. haha. biasa la. semua akan mengalami perubahan. people change orang putih kata. :D

    ReplyDelete
  5. masa tadika tu yg mana satu ko pojie? x dapat cam la..hehe

    ReplyDelete
  6. waa..sudah menbesar lantas jadi manusia yang ensem ek.. :)

    ReplyDelete
  7. wahaha..masa kecik-2 hensem gak aku tgk..dh besaq,heeeeeeee

    muka takut2 ja duk sebelah perempuan..wahahaa

    ReplyDelete
  8. Pojiepooh Abdullah:
    xde laaa ensem kot nye..tp alhamdulillah jee laa..

    ReplyDelete
  9. ikan:
    hahah...buku sejarah sendiri laa ek???hahaha

    ReplyDelete
  10. Hizami Rahim:
    yeszaa..itu laa yg nk ditekan kan disitu..PEOPLE CHANGE!!!

    ReplyDelete
  11. Erina Asmawani:
    dok depan tu haaa ririn..aku sorang jee dok depan kain cikgu tu haa..

    ReplyDelete
  12. Cekgu hang masa tadika sangat ohsem pojie~

    haha...gambar sekolah menengah, kalau pijan tengok mesti dia bangga~keh keh keh

    ReplyDelete
  13. kire sekarang da tua la ekr??

    haha

    :P

    ReplyDelete
  14. hamboooiii.. makin lama makin kacak.. =P

    ReplyDelete
  15. Perubahan yang berlaku harus seiring dengan akal. ada orang umur meningkat tapi akal tak meningkat. yang tu kita tak mau. so pojie nampaknya seiring jadi itulah yang sepatutnya dan yang lebih baik lagi apabila umur meningkat tapi akal dua kali lipat...

    ReplyDelete
  16. zizidiazora:
    ya allah..abg zizi..tinggi nye pujian tu..btw alhamdulillah...

    ReplyDelete
  17. speselnya baju tadika dia..tadika mana tu?

    rambut belah tengah tu glemer tuk budak2 skema kan. selalunya itulah direbut2kan budak pompuan. dululah...

    ReplyDelete