Apakah sebenarnya?????

Tuesday, December 20, 2011

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Fuuuhhh lega lepas lama patik tak mengupdate apa2 cerita dekat blog patik since patik terlalu bizi menguruskan aktiviti hidop & diselitkan dengan aktiviti berkenaan kelab persatuan fakulti patik.

Bahek laa hari ni patik nk share, program tebabommm yg akan km persatuan handle bulan FEBUARI tahun depan. Program yg dipanggil program Syarahan Perdana "Transformasi Minda Saintis Muda" ini adalah progrm yg melibatkan Tun Dr. Mahathir Mohamad sebagai penceramah. Selepas menunggu dekat 4,5 bulan akhirnya pihak Tun bersetuju untuk memenuhi undangan kami.



Yg membuatkan patik sedikit sibuk adalah patik telah diberi kepercayaan untuk mnjadi PENGARAH PROGRAM. Woooww sgt2 terkejut. Ini adalah event yg TERBESAR yg melibatkan org ternama dalam hidup patik yg pernah patik handle, lagi-lagi sebagai Pengarah Program. Dan alhamdulillah patik belajar sesuatu yg baru & progress kerja berjalan dengan baik.


Program yg perprotokol tinggi ni adalah 1 ilmu baru yg patik terima. Almaklom laa patik ni jenis yg main belasah jeee & progrm ni adalh progm yg akan melibatkan seluruh UiTM Shah Alam. So patik & kawan2 kne menjaga air muka UiTM umumnya dan Fakulti patik yg menganjurkan khususnya. Adussss cmne laaa ek. Tak pe ini adalah pelajaran yg patik sgt2 suke terima.

Apa pun patik sgt berharap event besar ni akan dapat patik handle bersama kawan2 seangkatan akan suksess demi merealisasikan impian kami semua untuk menjemput Tun Dr. Mahathir Mohamad ke majlis kami ini.

Sekian buat kali ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: dup dap dup dap jee jantung ni, bila terfikir nk meting depan Dekan berkenaan bajet yg berjumpa puluhan ribu...

You Might Also Like

19 komen

  1. perghhhh PENGARAH PROGRAM tu !!! pojie, ko dah join churp churp ke belom?

    ReplyDelete
  2. Pojie,
    sila rujuk dengan bahagian protokol acara iaitu jam 9.30 pagi tu adakah dimulakan dengan bacaan doa dahulu atau nyanyian negaraku dahulu. maaf hanya sekadar pandangan....

    ReplyDelete
  3. jgn lupa ambik gmbr dgn tun ye

    aaaahh bertuah kot

    konpem laku sijil ni nnt

    =_=

    ReplyDelete
  4. Good Luck n take care ^_^v

    ReplyDelete
  5. Salam

    PATIK meih nak tlg handle sekaki hehe.. Besar sgt ea event ni?

    BTW dah FOLLOW Patik.
    Remeber me tak?ngee
    Hope hit me back..;)

    ReplyDelete
  6. nama pun pengarah program. apa lagi?
    arah le org bwhn...hehehe

    ReplyDelete
  7. Cik FaRiZaM:
    demi kepercayaan kelab aku laaa..

    ReplyDelete
  8. zizidiazora:
    TQ abg zizi..dh cek gdn dekan & dh redo smule dh..TQ yee..

    ReplyDelete
  9. mr.syazwan :
    ini sume batu loncatan..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  10. Papa PUSS :
    yesss 2 bulan ni rasa sekejap jeee...protokol sume kne jaga...hadoiyai....

    sure laa ingat laa apesz shah...

    ReplyDelete
  11. isabelle:
    itu dh mesti...

    Haaa warga FSG WAJIB mai yee kak..jgn nk mengelat yeee,,,hehehe

    ReplyDelete