Coppp patik TIDAK TERLIBAT dengan POLITIK yee...

Thursday, December 22, 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.

Bertemu lagi bersama Ahmad Fauzi Korang untuk entry kali ni. Cuaca yg agak2 sejuk mendung ni mmg sesuai untuk tidur. Since hari ni patik free dari segala aktiviti, so dapat laa patik update sikit crite pasal diri ni haaa. Ade ke agaknye org nk amek kisah ek??? Tak kisah laaaa janji patik fun dengan semua ni.

Akceli hari ni entry yg berbaur POLITIK yeee. Bukan laa patik nk melobi untuk korang undi patik sebagai wakil rakyat korang. Cukup laa dengan urusan Syarahan Perdana by Tun Dr. Mahathir Mohamad yg patik sedang handle ni bagai nk termeninggal dh rasa nya.

Akceli patik terkejut bila seseorang yg yeesss aktif dalam politik ni dh ADD patik melalui akaun FB patik. Woowww harap-harap nye, jgn laa sbb patik berurusan dengan Tun maka ade laaa yg cb memikir yg patik ni terlibat secara TIDAK langsung dengan politik.Itu jawapan nye adalah TIDAK yeee!!!!




Tapi patik percaya ini bukan laaa kerja beliau & kemungkinan besar iannya adalah kerja org yg berminat terhadap beliau. Tapi yg menjadi tertanya-tanya ni adalah kenapa selepas patik menghandle talk bersama Tun, menda ni muncul. Yeeee mungkin secara kebetulan.

Akceli org2 yg suke berpura2 sebagai org lain ni mempunyai masalah confident level yg SANGAT RENDAH bg patik laaa. Tak perlu kot nk menjadi org lain & cb add org lain so dat untuk meraih glamer org yg kita nk fake tu. Just jadi diri sendiri lebih baik.

Apa pun patik sgt bersemangat untuk menjadikan pertemuan bersama Tun Dr. Mahathir ni sebagai permulaan yg TERBAIK buat patik. Doakan kejayaan patik dalam menguruskan progrm ni yeee. Terima kasih

Sekian buat kali ni. Jumpa lagi yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

12 komen

  1. i don't likes politic since politics in Malaysia unstable..

    ReplyDelete
  2. I dont like politic too..
    btw saje la tu nak add Patik..
    PATIK kan berwawasan ngee

    ReplyDelete
  3. lepas ni mesti tun lak add kaw..hehehe

    ReplyDelete
  4. jumpe org besar..gempak la...all the best bro

    ReplyDelete
  5. Temu kn je la dorg bdua..mnatau tetiba sepakat,aminnnn

    ReplyDelete
  6. [k]o{q}i[n] :
    me too...nk tunggu jd PM laa pas ni...

    ReplyDelete
  7. Anonymous :
    hahaha...tinggal berangan jee laa kot INSAN TAK BERNAMA...

    ReplyDelete