Fail OH fail... FAIL yee bukan FAIL (dalam english)...

Monday, December 26, 2011

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.



Naaahh tu dia, bila satu program besar yg akan berlangsung, kerja yg terperinci perlu laaa dilihat sebetulnya supaya nama2 org tertentu dapat dijaga. Bg memudahkan sesuatu kerja, fail khas dh patik buka untuk memudahkan urusan dengan pihak2 tertentu. Akceli fail ni adalah serupa dengan fail setiausaha patik, cuma surat2 yg agak rasmi patik akan simpan.

So hari ni patik nk cite ape laaaa content yg ade dalam fail ni. (pd sape2 yg nk tau laaaa)



Sebagai permulaan patik nk start dengan partition kelab patik iaitu Applied Sciences Postgraduate Society (ASPS). Dalam ni patik akan letak kan segala paper work, minit mesyuarat sepanjang berurusan dengan pihak Tun Mahathir.



Bagi partition Urusan dalam UiTM ni, patik akan simpan segala surat menyurat berkenaan jemputan antara pihak tertinggi UiTM antaranya Dekan & Timbaan dekan, Unit korporat yg akan menguruskan pasal protokol & Surat berkenaan jemputan Naib Censelor UiTM.




Ni adalah partition untuk urusan dengan pihak Tun Mahathir. Kat sni segala surat menyurat siap tersimpan kat dlam ni. Insyallah jika diizinkan, esok patik & deligasi akan berjumpa dengan pihak Korporat UiTM untuk berbincang segala tentatif & termasuk urusan jemputan pihak Dato' VC serta pihak media.

Dalam masa 2 bulan ni sehingga majlis berlangsung, patik & deligasi akan berurusan dengan pihak2 tertentu demi merialisasikan kelancaran program ni haaa. Hope semua berjalan lancar.

Sekian buat kali ni. Jumpa di lain entry yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

12 komen

  1. satu hari nanti.. mgkn AFA akan menjadi bos aku.. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh busynyew.... Semoga Allah permudahkan urursan hidup mu...^.^

    ReplyDelete
  3. wahh..bnyk kje..hehe..gud luck k n try ur best ehe

    ReplyDelete
  4. semoga segalanyer berjalan lancar...hebat!

    ReplyDelete
  5. faizal punya teaching portfolio ada 7 macam ni.pening.hahaha.yg penting partition kena ada la.

    best of luck, pojie!

    ReplyDelete
  6. sibuknye dia..hehe takpe ade kedai photocopy murah kan depan uitm..so leh buat byk fail.hehe

    ReplyDelete
  7. sibuknye dia..hehe takpe ade kedai photocopy murah kan depan uitm..so leh buat byk fail.hehe

    ReplyDelete
  8. bagus...itu la cara menyimpan dokumentasi yang betol.. susunan fail ni bagi menyenangkan kita untuk membuat kerja dan menjadikan segala urusan berjalan dengan sempurna. cara pojie ni adalah cara yang bijak dan sepatutnya dibuat.... tahniah pojie dan didoakan semoga semuanya akan berjalan dengan lancar...

    ReplyDelete
  9. busy betul AFA ya? bagus! very organized..

    ReplyDelete
  10. tgk pun dah tahu dah..babah sgt bz kan..huhu

    ReplyDelete
  11. pendedahan & pengalaman bagus ni.

    *lawo tulisan!

    ReplyDelete
  12. tersusun..good..ehh..ni teaching fail ker?

    ReplyDelete