GiveAway by darkbatman.com

Tuesday, December 27, 2011

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.


. Sila click BANNER untuk join .


Bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry kali ni. Baik laaa entry kali ni patik telah di TAG oleh OMAR THE ONE. Bila patik tgk jeee, rupanya patik di TAG untuk join GIVEAWAY Darkbatman.com. Wowww patik akceli nk sgt join GIVEAWAY ni sbb nye korang bole laa tgk ni haaa..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/


Hambek kau!!!! korang tgk laaa barangnye yg akan diberikan ni. Woowwww lumayan ok!!!

Kepada sesape yg nk join GIVEAWAY ni ianya akan bermula:

22 - 31 DISEMBER 2011

SO cepat2 laa yeee. La ni patik nk TAG
Ade rezki ade laaa. Sekadar mewarnai & menyokong blogger2 lain. Sekian buat kali ni. Daaa~~

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

13 komen

  1. Wah! Tq AFA kerna respond pada tag yg telah dilakukan walaupun tahu AFA agak sibuk lately. Sorry tak mention pun kt your blog pasal tag ni.. -.-" kekusutan amat dikesali..

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Pergh hebatnye..
    Barang dia.. untng habis..

    ReplyDelete
  3. Umar Kadir:
    Xpe laaa..smlm intai blogwalking nmpk plk kmu tag AFA...suke gak join ni..lg2 bro darkbatman ni haaa...sgt2 nk join..
    TQ yeee umar...

    ReplyDelete
  4. Papa PUSS:
    salam..

    Papa puss bole jee nk join if x kne TAG pon...GA dia pon best meletop...

    ReplyDelete
  5. kalau menang mst dpt jumpa dia kan?

    gud luck

    =_=

    ReplyDelete
  6. confirm pojie dpt handbag merah menyala tu...hehehe
    apa2pun good luck ye pojie..

    ReplyDelete
  7. aku join jugak weh. HAHA. good luck dude :D

    ReplyDelete
  8. gud luck AFA..
    lama x singgah sini~

    ReplyDelete
  9. wargh... semuanyer yg di tag retis... so peluang tipis lar kalau hencik johan nak join... haha


    Gudluck btw!

    ReplyDelete
  10. all the best bro. salam kenal-kenalan :)

    ReplyDelete
  11. huhuhuh menarik hadiah dia,ad hang bag merah lagi ehehhe

    ReplyDelete