Ni telur sape ni????

Tuesday, December 13, 2011

Assalamualikum & salam sejahtera semua.



Ni telur sape ni??? Tetibe pepagi patik dh buat entry cm ni. Berbaur lucah bebenor laa ye. Akceli entry kali ni bukan laa entry makian mahupon cacian atau berbaur lucah pon. Patik baru jeee dpt sebiji telur dari mmber patik. Khabarnya telur ni dari korea since mmber patik ni bru blk bercuti kat korea.


Akceli ianya bukan laaa seperti telur biasa sbb nye telur ni adalah pewangi yg berbentuk telur. Seyes sgt2 comel. Dah laa bau dia beshhh, perasa peach woooo. Now menda alah ni dh mule bertugas kat RED ROOM patik. Sgt2 haruuuuummm bau nye. Rasa cm tak mo kluar bilik dh laaaa.

Neway TQ to my fren sbb ingat kat patik. Tau2 jee ko patik suke menda2 yg comel ni.

Sekian entry short & sweet (sweeeet ke???) untuk kali ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. wah wangi betul ke..nak satu.ehhe

    ReplyDelete
  2. Edy Fee :
    wangi best!!! sedap jeee...nk rekod bau tempek dlm blog x bole plk...tp best laa!!!

    ReplyDelete
  3. nk g usha la kt umah pojie, nk bau sendiri... muahahaha

    ReplyDelete
  4. wei menarikk telur tu,kalau abg zizi tgok ni mesti dia suka,sbb abg zizi suka akan telur ahahhaha

    ReplyDelete
  5. whoaa..comel nyer..pink plak tuh..ahahahaha...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. kalau dah pojie yang punye maknanye telur pojie ler. warna pink lagi hahaha..

    Pojie, tolong cakap ngan Fiq jangan nak tabur fitnah. nak kene cubit mulut budak tu agaknye...untuk pengetahuan pojie sebenarnya Fiq la yang suka makan telur sampai malas abg nak ajak dia kuar makan sebab asyik2 order telur rebus. hari2 makan telor. Telor3......

    ReplyDelete
  8. Fiq Fikri :
    mmg menarik pon..ke ko suke pokcik~~

    ReplyDelete
  9. aRry ReNnwooD :
    akceli bukan pink yeee...kaler peach laaa..oren2 gitu..

    ReplyDelete
  10. zizidiazora :
    bukan laaaa PINK...peach laaa....

    Woooo...pokcik laa yg suke telur2 ni ek...pas abis bau ni bru nk bg...

    ReplyDelete
  11. hahahaha...abang zizi & fiq gadoh2... hahahhaa

    ReplyDelete
  12. Wah! comelnye. macam telur burung untan. hehe

    ReplyDelete