Posts

Showing posts from January 4, 2011

Art Work...

Image
Salam semua... Alhamdulillah dengan izin nye patik dpt siapkan art work patik untuk hantaran adk patik yg dh selamat bertunang dengan pasangan beliau...tahniah dik... So kat cni patik tepek kan pic hantaran yg berjaya patik hasilkan.. *ni nme nye hantaran cubaan pertma...lg2 insan yg bernama LELAKI yg buat..so ade la cacat cela sikit...hehehe... Wallet & Belt.. Kasut... Tepak Sireh... Sejadah... Perfume.. Tuala.. Gula2.. Buah-buahan.. Kain Pasang.. Coklat.. Songkok & kain... Naaahhh..cm tu la workart patik untuk 1st attempt patik kali ni...njoy ye tgk2 pic ni...hehehe Jumpa lg ye teman2.. Babai~~

Memori Terindah... *indah la sangat...

Image
Salam semua... Korang penah tak kne mandi tepung bile clbrate besday??? adoiyai..patik tak pernah laa kne menda cm tu..tak tau la cmne perasaan perasaan bile kne cm tu ek...merana beb !!!! Ni patik nk crite la mmber patik bile kne mandi tepung sempena besday beliau yg ke................ tak ingat la yg ke brape...hehehe...akceli menda ni wat kat INTEC uitm shah alam... Ini la team yg nk kne kan MANGSA... Ini juga... Proses mandi tepung... Yippiiee~~ Pasrah je la MANGSA~~ Bersama mangsa... Mangsa mula mengamuk.. Hasil nye... Ini lah team besday kali ni... Bersama Supervisor yg sempoi... Masa nk balik... So nk tya la korg kan..pe ek rs bile kne cm tu??? yesss mmg best tp cmne la ek bile patik kne..tak dpt dibayangkan... Ok laaa...sekian entry kali ni... Babai~~

"Geng Lepak | Kontes Lepak | Hadiah menarik dari Langkawi"

Image
Salam semua... Patik mintak maaf sgt2 kat mmber patik NONAME yg mintak patik war2 kan contest yg beliau anjurkan..byk sgt hal yg patik nk setle kan...so ni bru la patik dpt join contest beliau ni even dh cm ujung2 la kate nye... contest yg NONAME anjurkan ni pasal LEPAKING paling best laaa..korang bole intai blog beliau kat SINI pada sape2 nk join...tak de hal pya.. So kat cni patik pon nk crite kan la sikit LEPAKing patik paling best... Al-kisah nye cm ni..since km ni mmg la dok terperok je dok dlm lab 24/7 kannn....* tipuuu* ..so km pon dok plan la cmne nk release tensi untuk seketika..so muncul la idea ke BUKIT CERAKAH untuk aktiviti cycling...weehhh nk crite kisah cycing ni..patik dh lme weh tinggalkan basikal weehh..rs nye last naik basikal dlm form 1 gitu kot..so bile kne naik basikal ni agak kekok gak laaa....tp BEST dpt blajar smule ngn depa ni...km ke BUKIT CERAKAH ber6 termasuk patik.. Keadaan mmg best...sgt2 fresh..even SHAH ALAM ni agak byk 'hutan batu' t

TQ kalian..

Image
Salam semua.... Fuuuhhhh cm lega weh bile dpt kuarkan 1 entry hari ni..akceli patik excited sikit pe tak nye dpt skali 2 ok gift dri kawan blogger patik...SERONOK NYE!!!! Sekembali nye patik dri perak semalam tros kat umah ni de envelope yg tulis nme patik....walaweehhh tgk2 envelope ni cm kembung2 je...pe lg..syok la weh dpt gift dri mmber...ade 2 gift patik dpt...1 gift ni patik dpt dri mmber patik QARL...patik dpt pasai join 'projek 15' beliau..so alhamdulillah dpt gak laaa sumting from him...TQ QARL !!!!! love ur gifts.. Gift dri QARL... 1 lg gift ni patik dpt dri CIK BEBEL..patik join untuk projek beliau ' giveaway: tahun pertama bersama cik bebel' ...yg best nye patik la org 1 yg siap buat entry psal tahun pertama patik..alhamdulillah ade gak rezki untuk projek beliau tu..TQ ye CIK BEBEL... * somel keychain tu~~ Gift dri CIK BEBEL... Haaa..cm tu la crite kali ni patik nk bg...sronok wooo lepas 3 hari tak keudara...hambek kau skali 2 gift dri mmber2...TQ k