Posts

Showing posts from January 5, 2011

Cubaan Menjadi Kot...

Image
Salam semua... Kali ni patik nk show kat korang la sikit pic yg patik amek ms km sme2 wat outdoor ni haaaa...akceli outdoor ni cm tak plan pon lgsg..tp since adk patik ckp dh byr makeup dh mhal2..so nk feeling2 la nk amek outdoor kannn..so patik ikot kan je laaa... So bertempat kat dlm semak area Tasik Cempaka Bandar Baru Bangi, patik ngn 2 adik patik sesame la ke tempat yg dinyatakan sbb nye tempat tu la paling dekat ngn umah & 1 lg hari dh smakin nk gelap cz nk magrib...hehehe... Dan ini lah hasil nyeee~~ Bole la kannn...alaaa..pic2 ni sume jz untuk suke2 je laaa...patik pon bukan la into sangat dlm fotographer ni..dpt lepas gian upload dlm blog cukup laaa...org kate sbgai hobi jeee...tp patik pon still blajar sikit2 nk improve diri... Ok laaa..sekian entry kali ni..Jumpa lg yeee~~ Babai....

Selamat Buat Adik ku..

Image
Salam semua.. Patik jz nk wish kat adk pempuan patik yg sorang ni SELAMAT BERTUNANG...pas ni ko dh tak bole nk manja2 ngn patik dh...sume kne wat sendiri...tp patik still ada kat blakang ko..dont worry.. * mode: sadis... So kat cni patik tinggal kan korang ngn pic... Pakaian yg dh sedia menanti.. Last touch up.. Dah siap... TQ frens....iline, k.linda, piqa & apis... Bersama adk patik... Bersama bakal mak mertua dan ibunda patik (baju ungu)... Lihat lah jari ku kini.... Sekian untuk kali ni.. Patik nk kemas bilik yg dh MAHA bersepah.. Ok Babai...