Posts

Showing posts from January 7, 2011

Mission SIAP !!!!

Image
Salam semua... Fuuuhhh lme gile patik tak keudara dialam maya ni...bukan hape..patik agak bz + lappy patik ni demam jap..so anta kat DOCTOR jap untuk bg makn ubat..and NOW dh SIHAT !!!!!! Ok laaa..kali ni patik nk crite la psal besday clebration mmber patik sorang ni...akceli besday beliau ni dh lepas..disbbkan msing2 agak sibuk maka km delay kan jap besday beliau ni...so akhirnya... Happy besday... Happy belated besday FARA... Nak dijadikan cerita time ni mmg km dh plan suruh bawak FARA (tengah2) ke lokasi dengan agak lmbat cz km nk prepare..so time pict ni diamek km sma2 duduk rapat2 cover kek untuk beliau...so muke ala2 happy la konn.. *ko tgu laaaaa pas ni...HAMBEK KAU !!!! Lihat laa dunia...beliau yg dh tak tau ape yg berlaku tiba2 disembur dengan foam and buih tiup2..so beliau agak terkejut time ni... Naaahhh..muke redha je kan... *tak pe laaa..mujur bukan dengan tepung n telur kan... Time utk make a wish n potong kek... *siap ade buih2 lg ok...ko ade???? Besa laaa..