Posts

Showing posts from January 10, 2011

Tak Salah....

Salam semua... Just SHORT entry kali ni....patik pon tak tau la nk ckp cmne sbb patik tak alaminye..mmber patik just nk mintak advice patik psal relation ni..nk tya korang laaa.. SALAH KE WANITA PROPOSE LELAKI???? Memandangkan lelaki la ni agak PEMALU so si GADIS memulakan dulu...rs patik tak salah kot kannn... So pd reader semua nk pendapat korang laaaa...TOLONG yeeee !!!!! Sekian & jumpa lg... Babai~~

Kau RATU HATIKU..

Image
Salam semua... Anugerah Khas dri SUDIRMAN ni patik turutkan untuk bercerita tentang INSAN yg patik sanjungi dan patik sayangi bergelar IBU... Entry kali ni patik nk crite sikit pasal pengorbanan seorang IBU...klu nk crite pengorbanan mmg la sangat2 besar..tp kisah ni mmg terkesan dlm hati patik...begini crita nye.. Ahmad Fauzi Aryaan, (10/1/2011) Dear diary.... Tahun 2002 adalah detik ms patik mengambil SPM..dan pada time ni abah patik dimasukan kehospital HUKM sbb abah kene serangan STROK..patik tak tau nk ckp cm ne la bila beliau dh kne STROK sbb sbgai ketua keluarga beliau laa tmpat km bergantung dan yg buat semua..dtp semua tu dh tiada bila abah dh kne strok...abah dh tak sekuat dlu..dan time tu mak patik la yg take over segala urusan keluarga... Dulu Mak meniaga makan2 kat tempat abah keja..so lepas abah sakit..km sekeluarga menangung hidup dengan gaji bulanan abah yg kire ckup la km adik beradik..time tu abg sulung dan angah patik pon tak abis blaja kat sbuah kol

Happy Birthday DOCTOR..

Image
Salam semua... Happy besday to you.. Happy besday to you.. Happy besday to DR.YAMIN.. Happy besday to you..... Wahhhh..dh hari isnin hari ni...lme sehh patik tak update blog patik ni...sadis nye trafik pon mkin susut gamaknye...en.nuffnang patik mintak hampuunnnn~~ *akhirnye post gak 1 entry ari ni.. Ok laaa kali ni patik akan update as usual..kali ni patik nk stori mori sikit cite pasai besday clebration dri km as a student utk seorang insan yg bergelar DR .... Akceli menda ni km dh plan agk lme dgn harapan beliau tak bole la nk hiduuu..tp patik rs plan km rs nye dpt dihidu dan dibau oleh beliau dengan cara km yg agak obvious pelik pd ari tu..heheheh~~ Simple celebration untuk beliau... Antara makanan yg harus dihabiskan.... Geng lab yg BESTEST!!!!! Patik tak terkecuali... Lagi geng lab yg BESTEST EVER !!!!! Bersiap sediamenunggu dengan penuh sabar dlm bilik kuarentin... Pose jap..... Ini lah besday boy nye...DR YAMIN... hehehehhe~~ Speechless la k