Posts

Showing posts from January 12, 2011

Berjimba-Jimba...

Image
Salam semua.. Entry kali ni patik nk crite kat korang aktiviti patik dan kwan2 ms weknd ari 2...km p MELAKA...berjimba kali ni hanya lah melibatkan km bertujuh je... PATIK, ACIK, APIS, ILINE, ZAKIAH, INA dan SHIDA ... TQ gak kat FIQ FIKRI dan AMIR NAUFAL yg sudi bantu patik book otel bajet kat cna.. *jmpa beliau ni kejap jeee...so x sempat nk ketip2 pict dengan depa...sob sob sob.. Km kat cna selama 2 hari 1 malam...bole dikatakan sume tempat berjaya km cover dlm masa tersebut.. Kenderaan yg membawa km.. 7 of us... Muzium SETEM.. *panjang nye kaki ... A'famosa.. Kapal Portugis... Bersedia nk naik 'river cruise'... Makan mlm kat ASAM PEDAS CLAYPOT kat Kota Laksamana... Singgah Jongker Walk...best tempat ni... Jenjalan kat Taman Rama-Rama... Babai MELAKA.. Naahhh..cm tu la crite berjimba patik dan teman2 last weknd...sangat2 best jenjalan cm ni..dpt release tensi sekali sekala.. Ok laaa..patik nk makan ubat & nak tido la pas tu...

Bendera Putih Naik....

Image
Salam semua.... Siaran akan tergendala buat sementara...patik mengalami demm yg agak kuat...so terpaksa rest je laaa..nk online pon cm tak de mood... Doakan patik sihat seperti biasa yee...rindu kat reader patik... Jumpa lg.. Babai~~