Posts

Showing posts from January 17, 2011

Nak Bercuti Dari Bercinta....

Image
Salam semua.. Dh mkn mlm ke????demam dh ok??? mihahaha..patik ok je cma belum nk mkn mlm je lg...ingt nk mkn satey haji samuri la jap lg.. *jz plan je ok...tak tau jd ke tak... Ok laaaa...ari ni patik sje je nk share ngn korang...sepanjang arini kat lab slaen dok siapkan testis patik..eh silap thesis yg tak reti bile nk siap ni kan..patik n kawan lab ACIK dok tgk tgk crite CUTI-CUTI CINTA..patik tau crite ni mmg lme dh since patik tak berkesempatan nk tgk kat pawagam so tgk yg mmber patik punya jee... So far crite ni sonok je patik tgk..nk isi ms lapang smbil mnulis n cri idea nk menggoreng thesis...crite yg simple n santai...so cukup la utk km bergelak ketawa dlm lab terchenta....i'm happy...miahahahaa... Then bile dok sronok tgk crite..tetibe lab digemparkan dengan berita tentang KEHADIRAN prof.K nak mai lab...so patik dgn teman2 laen cm tak senang duduk plan dlm koi 3 kne siap2 untuk pulang!!!!! bukan hape kang klu prof.K mai lab dok tgk km dok kat meja kang ade plak aya

Generate Semula....

Image
Salam semua.. Naaaahhhh Ahmad Fauzi Aryaan korang mai di hari ISNIN ni haaa...cmne korang arini???chat x???klu rs tak sihat bwk2 la ye p klinik 1Malaysia ke hape ek...bole la dpt ubat dgn hanya rm1 jeee..kan mudah senang dan manTOP !!!!! tak gitu cik bedah????miahahah... Ni haaa..rindu dh tahap GABAN beranak sulung je rs bile dpt online cm besa...patik akceli cm tepu + bz sikit ngn keja yg nk kne siap ngn due date ni haaa... *ye ye la ko ni kan... Ni laaa kerja yg patik dok pulun nk siap kan..THESIS MASTER nye...yea yeaaa!!!!! dh nk siap...insyallah plan next month patik nk try la join pre-viva untuk kerja patik ni..tak tau la dpt band brape la agak nye..hope sume nye ok!!!! data cm dh siap analysis sume...tinggal nk goreng2 msak lemak ke msak asam pedas masin ke nnti ni haaa.... Akceli patik dh tak sabar nk abiskan keja patik ni...nk kerja cept2 nk bli keta BMW 5series kaler putih tinted itam ni haaa... *beranagan la ko patik oiiii~~ Ok la ye teman2..nk goreng2 wat thesis n