Posts

Showing posts from January 19, 2011

Botak OH Botak....

Image
Salam semua.. Gud morning chekgu chekgi sume...ape habaq?????hop sihat yeee... Ari ni patik nk crite nk luah kan perasaan la kat blog terchenta!!! bukan hape lately ni patik ade problem la ngn rambut patik ni.... Entah la cm rase lately ni rmbut patik asek la slalu gugur jee...pantang syampoo je ade je la rerambut yg akan berguguran menyembah ke bumi...* gituuu ~~miahahah.......patik xmo jadik pelanggan YUN NAM... *YUN NAM penipuuuuu~~~~ Adoiyaiii...tak mo la patik BOTAK sebelum umur ok... Tp kan ade kisah bitak ni...korang sure penah mcm2 jenis botak kan..ade yg kat depan, ade yg kat tepi..so mane lg ensem botak tengah ke botak tepi???? miahahhaa.... *sengal... Naaahhhh cm tu je la entry patik pagi ni..nk p YUN NAM la jap nk cek rambut ni... Jumpa lg yee...miahahaha... Babai~~