Posts

Showing posts from January 20, 2011

Harga Yg Mampu Dibayar...

Image
Holla semua... Selamat hari taipusam semua.. *ade ke reader patik ni yg celbrate ek???? miahaha ...since ari ni warga Selangor bercuti...so syok la patik dok umah menenang kan hati dan perasaan ye teman2.. Korang yg bercuti patik wish SELAMAT BERCUTI ye...enjoy la hari ni walaupon shari je kan..sok korang jalankan la aktiviti cm besa yeee.. Ok laaaa..ari ni patik nk crite la sikit bab celebrate besday yg patik dan geng lab penah buat tak kire kat mmber2 lab ataupon kat supervisor geng lab ni haaa...sume version ni mmg plan kasi terkejut....miaahahaha... Naaaahhh..pattik mula kan crite bab celebtare yg PERTAMA... Mangsa: Miss Wanie Vanue: Kenny Rogers , Plaza Alam Sentral SHAH ALAM Geng: budak2 lab B208 Mode: Terkejut Mangsa agak terkesima a.k.a terperanjat.. 1,2 hembusan palsu...miahahhaa... Besday celebration yg KEDUA.. Mangsa: Miss Linda a.k.a Kak Long Kaca Mata Vanue: Lab INTEC UiTM sec17 SHAH ALAM Geng: Lab INTEC & lab B208 Mode: Tepung & air Bdk2 'jahat

I'm NEW Now!!!!!

Image
Hai semua.. Wat pe korang la ni??? patik dok saje je la ni...nk wat keja cm mals..so tgk crite yg teman baik patik download kan..miahahaa.... Naaahhh akceli patik nk gtau yg blog patik AHMAD FAUZI ARYAAN dh berwajah baru..TQ kat FIE OMAR ...beliau la byk bantu patik dlm make over kan blog patik ni... * TQ fie..GOOD JOB!!! So now patik nk biasakan dlu ngn tamplate bru ni...hope korang suke la ye tamplate bru patik ni....so far patik sgt2 puas hati... Neway patik pon nk gak KOMEN dri korang reader Ahmad Fauzi Aryaan, so dat patik bole la improve in term of template bru patik ni.. Ok laaa...patik nk smbung keja ni...korang pon KOMEN la ye ape2 yg patut yeee..TQ byk2.. Sekian entry simple kali ni.. Babai~~ p/s: sape2 yg nak khidmat beliau bole contect FIE OMAR kat [ SINI ] dan [ SINI ]...sgt2 berbaloi...