Posts

Showing posts from January 22, 2011

Berhenti Berharap..

Image
Salam semua... Kadang kala apa yg kite HAJATI belum tentu kita PEROLEHI Kadangkala apa yang kita SUKA belum tentu kita DISUKAI Kadangkala MAKAN HATI adakala lebih elok untuk melihat KEBAHAGIAAN orang lain Adakala apa yg kita RASA tak semua akan MERASAINYA Adakala sebuah PERSAHABATAN belum tentu akan KEPENGHUJUNGNYA Adakala MINAT kita tak sama dengan MINATNYA Terima kasih kerana: Kau ajarkan aku BAHAGIA Kau ajarkan aku DERITA Kau tunjukkan aku BAHAGIA Kau tunjukkan aku DERITA Kau berikan aku BAHAGIA Kau berikan aku DERITA

Bangon laaaaaaa...

Image
Salam semua... Ape khabar hari ni???sihat ???walaweeeehhh cuti kan hari ni..so korang plan p mne je ari ni??patik ari ni just nk penuhi jemputan majlis cukur jambul jiran patik & lepas tu dok saje je laaaa.... Tq hencek google.. Ok la hari ni patik nk share la crite pasal "ALARM CLOCK" ..patik nk tya la ape guna nye alarm clock ni ek??????besa nye la kan alarm clock ni gna nye utk nk sedar kan kite untuk bangon kan?? Bg patik alarm clock ni PENTING untuk mengingatkan kite tentang sesuatu..bg patik 1st alarm patik akan bunyi bila nk kejut time bangun subuh..tp biasa nye alarm clock ni patik akan on kn bile time patik nk tido so nk make sure patik tak akan tido terlajak.. Tp kan ia nye agak menjengkelkan a.k.a mengganggu bile alarm clock ni akan still berbunyi evry 10min.. * weeehhhh roh aku smpai terkejut ok alarm clock ko ni dok teeettt treeettt teeettt teeettttt..... Ni haaaa patik nk geram ngn adk patik sorang ni haaa..hamboii cik kak nk set alarm siap2 ni

Tujuan Mulia...

Image
Salam semua.. Bila senarai name dh keluar dh tentu akan tercapai 1 HAJAT...HAJAT yg MULIA ni akan kite same2 termetrai bile masa nye tiba...TUNGGU dan LIHAT bila ia nya akan bermula...tak sabar rs nye patik bile masa nye tiba...