Posts

Showing posts from January 24, 2011

Terima Kasih..

Image
Salam semua... Apa khabar korang hari ni...patik alhamdulillah sihat..mode pon cm dh ok je ari ni...bersemangat gitu dihari ISNIN permulaan mingu.. Walaupun ade sedikit masalh yg berlaku tp semua nye dh selesai dengan aman sejahtera...patik bersyukur kerana apa yg berlaku semua nye ada hikmah nya..apa yg HILANG dh DIGANTI ole-NYA..terima kasih.. TQ pd yg sudi support patik untuk entry lepas..ckup laaa dh tak mo pandang belakang..ms depan sgt penting untuk terus hidup... Akceli patik agak happy sbb bru menerima 'offer letter' untuk renew contract untuk berkhidmat dgn UiTM..bak org kate demi sesuap nasi..hehehe...nmpak nye bulan ni patik patik tak kering laaa...syukur sgt2 untuk rezki kali ni.. Tp yg sedih nye contract kali ni adalah kali terkhir patik akan terima sbb patik dh semester akhir dlm proses menyambung study patik..cm suke dlm duka sikit laa...miahahah... *tipuuu~~ Apa pon TQ kat UiTM yg smbung contract patik untuk semster ni..hope dengan bajet kali ni bole