Posts

Showing posts from January 26, 2011

Yessss..Akhirnya.....

Image
Salam semua.. Yea yea dpt UBAT !!!! Gile hape kan Ahmad Fauzi Aryaan tetibe dok memekak melalak time2 gni kan...oohhh lupe..korang ape habaq ???hope sihat sume naaaa...ape crite korang hari ni???? dh mkn lom??? Akceli patik bukan la gile meroyan dok memekak2 time gini...tp patik HAPPY sgt sbb patik dh dpt 'ubat' untuk lappy patik setelah sekian lama menderita dengan penyakit yg MAHA DAHSYAT yg bole patik classifikasikan.. TQ kat labmate patik yg bernama 'PAKCIK' yg berhempas pulas berlipat menyiapkan lappy patik seharian... xie xie nie.. Yea yea..ini lah ubat yg dimaksudkan... Sedang mengalami proses PENYEMBUHAN.... Yessss...ade 365 hari lg...miahaha... Yeszaaa.....setelah sekian lma menderita dengan penyakit menggila ni..akhir nye dpt gak penyembuh luka dihati ini... "TQ poket Ahmad Fauzi Aryaan sbb belikan ubat yg berjenama KASPERSKY 2011 "... So moral of the story: Cari lah kawan yg TERROR bab cm ni... *mujur patik ade sorang..so bole la dpt

Yang GEMOK yg KURUS...

Image
Salam semua... Walaweeehhh..seharian patik tak update...korang RINDU kat patik tak agak2 nye???hope RINDU la yeee..miahaha... haaaa ni sihat tak korang ari ni???patik alhamdulillah makin sihat... Tetibe je kan mai2 dok bukk crite gemok kurus hape kan???akceli ade crite tau psal menda ni...korang nk tau???? ni haaaaaa... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Figure 1: GEMOK... Selang beberapa hari MEROYAN tak tentu pasal.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Figure 2: KURUS... * dh nmpka kan urat2 disitu.. miahahaha.. Naaahhh ni haaa..patik nk crite ari tu ni haaaa..tangan patik ni kne gigit ape menda entah ms tido..bile bangon2 je dok rs pedih2 kat pergelangan tangan (Figure 1)...so bile dibiarkan patik ingt kan ok la kot pas tu..hamboiyaiiii makin merenyam ok denyut kat tangan tu...bile dh merenyam hambek kau dia bula dok mmbengkak pulak...abis sume org patik msg... Mujur la ade gak mmber patik dok soh boh minyak panas..tp ni bukan mi