Posts

Showing posts from January 27, 2011

Amboi....Lembutnya

Image
Salam semua... Rasa sayang hey.. Rasa sayang sayang hey.. Hey lihat nona jauh.. Rasa sayang sayang hey... Hoyyyeeyyy!!! korang wat pe je tu??? patik ari ni tak p lab..yihaaaa..bukan hape saje je maleh nk p lab arini...so now duk umah...lg pon kang petang kang nk kne p SHAH ALAM naek train... yg tak best nye dri BANGI ke SHAH ALAM memakan masa lebay kurang 2jam untuk smpai kat cna... *dh cm nk p SABAH naek flite kan weeehhhh.... Arini mood patik sgt happy sbb nye nk p SHAH ALAM dengan tujuan untuk persediaan buat BBQ kat cna..kire patik ni tergolong dlm org penting laa gituu...hehehe...so Ahmad Fauzi Aryaan agak penting utk event tersebut..miahahaha... Lembuuuuuuuuuut sangat!!!! Ni haaa..patik perasan lately ni rmai la bdk2 la ni suke pkai seliper yg berjenama FIPPER ni...so patik pon cb la menjengah kat sebuah mall kat kajang untuk mencri seliper ni...luckily patik berjaya temui..rupe nye ade beberape jenis FIPPER ni..ade yg biasa, strong dan yg BESTEST ialah comfort.. So pa

Bermula Harinya.....

Image
Salam semua.... Sihat ke ari ni??? wat ape la tu gamaknye ek??? alhmadulillah patik dh mula 'berkhidmat' dengan UiTM msuk hari ke-2....so no patik cm tak de keja sgt kot..ala besa la keja ofis sikit2 kan..so nk kne tolong akak2 ofis ni siap kan keja2 ofis... FYI.. as patik mention kat entry dlu patik de dpt offer dri UiTM untuk 'berkhidmat' selama 1 semester dengan fakulti patik.. *since patik pon dh msok sem terakhir. .. so kerja patik hanya la dlam bentuk kerja2 ofis...ini demi " sesuap nasi" patik menerima nye dengan hati terbuka.. *tp best wwwooooo kat cn i... Akceli sepanjang patik berkhidmat dengan UiTM ni..dh mcm2 patik buat mcm Lab Instructor, Admin & untuk semster terakhir ni patik ditugaskan untuk membantu dlm kerja2 ofis... Ni la ofis patik 'berkhidmat'.. Dan ini meja lepak patik buat sementara.... *maklom la 1 sem jeeee kat cni... So far patik happy selama kat cni....sume best..akak2 ofis best, keja pon best...even patik as