Posts

Showing posts from January 29, 2011

Bila Jadi Bujang..

Image
Salam semua... Selamat Pagi SAYANG...... Miahahaha..tetibe bersayang2 kan pepagi cuti gini.. plan ape je ari ni????mklom la cuti ke hape kan....patik weknd ni ade gak aktiviti nye.. Korang ingt tak entry INI yg patik dok bg picture senarai nme je kan...haaaa so ni haaaa patik nk gtau yg kami geng lab akan buat mlm BBQ mlm ni kat TASIK SEC.7 dekat dengan UNISEL...ala yg besor gedabak tuuu... So patik dan kuncu2 patik, PAKCIK, ILINE & APIS pon ditugaskan mmbeli barang keperluan untuk BBQ tersebut..now ms nye utk sibujang trang tang tang ni menunjukan skill mmbeli belah secara HEBAT kat TESCO...miahahaha... SAKSIKAN !!!!!! Bertempat hanya kat TESCO... APIS,ILINE & PAKCIK... Patik & apis... Sedang memilih serai... *patik tolng tgk jeee..hehehehe Masing2 mengambil port untuk cri barang yg diperlukan.. Gile laaaa..nk bli salad pon kne wat brain storm express kat cni ok..korg mmpu??? Ini nme nye salad yeee ... *model salad...hehehe.. Nk bawang putih ke mera