Posts

Showing posts from February 5, 2011

Terima Kasih Hencik....

Image
Salam semua.. Korang buat pe ni???? sihat??? patik ok2 sihat je.... Ok laaa entry kali ni patik nk crite menda yg jd hari ni...agak malu la bg patik..1s time ok menda ni jd cm patik...tak tau la korang penah kena cm patik tak...akceli ari ni patik p Taman Dato' Haron sbb ade kenduri cukur jambul...nk jadikan cerita ms patik melalui 1 tol area tu masa p patik dpt FREE ..mksudnye patik tak bayar pon tol kat cna...gile kau tetibe dpt free ari ni...murah rezki ok patik ari ni...alhamdulilah~~ So bila dah settle kenduri kat cna tu patik pon balik melalui jalan yg sama...yg best nye still dpt FREE lg ok...time patik hulur duit hencik tol tu ckp 'Tol dh byr...' ...hadoiyai murah lg rezki...apa yg patik bole ckp 'TQVM la sape yg byr tol patik hari ni...moga anda murah rezki'....AMIN... Sekian entry kali ni... Babai...

Duduk Rapat-Rapat..

Image
Salam semua... ~SELAMAT PENGANTIN BARU~ Apa habaq hampa suma hari ni naaa???sihat kaa??? patik ok2 jeee...cume jap lg patik nk kne hadiri 3 jemputan makan2...2 kenduri kahwin dan 1 kenduri cukur jambul anak sepupu patik...harap sempat la patik penuhi jemputan tuu... Ok laaa..hari ni entry patik simple je...akceli ni kisah mlm td..cucu jiran patik dh melangsungkan majlis akad nikah depa siang semlm..so besa laaa klu kat belah pempuan akan ada malam berinai..mmg meriah wooooo..dh cm siang pon patik tgk ni haaa.... Pengantin lelaki - Munawar - Pengantin perempuan - Nora - Bersatu padu..- MuNora - bole??? Lihat lah bagai 'pinang dilenyek steam roll' kann???hehehe... *Bagai pinang dibelah dua kate org... Majlis tpung tawar... Hantaran yg dibawa ms akad nikah... Patik as usual laaa..bile ade kenduri kawin sebelah2 ni haaa patik ni maleh sikit nk tolong2 ni..suke 'tolng tgk' bole laaa, smbil borak2 ngn mmber2...miahahhaa... Haaaa...ok laaa patik nk bersi