Posts

Showing posts from February 6, 2011

STOP being TERHEGEH-HEGEH....

Image
Salam semua.... Bila kau kau pergi jauh ingat lah aku...Bila kau rindu aku sebut nama ku... " Begitu la rasanya bila perasaan MENGHARAP terbuku dlm hati dan sanubari...kadang kala apa yg kita rs ni bukannya dirasai oleh pihak dia...kita kat cni bagai nk gile terusan mengharap tp bila nye kan terbalas semua ni... Orang kata seronok bila kira merindui dan dirindui...tp benarkah semua ni SERONOK???apa yg kita harapkan tak semua nye berakhir dengan keSERONOKkan... Bila lihat orang lain 1 per 1 ade yg bertunang dan ade yg dh mula naik pelamin..mula la hati ni memikirkan bila la masanya kan tiba... " Sedih dan kasihan melihat penderitaan seorang rakan yg bole patik gelarkan beliau teman pinjam bahu bile beliau menceritakan kisah sedih belaiu pd patik..tujuan patik meluahkan disini bukan la untuk memburukkan beliau..tp patik rs patik paham rs beliau... Beliau setia menanti dan terus menanti bila dirinya akan 'diikat'oleh kekasih hati...tp kekasih nya still dengan p

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

Image
Salam semua.. Ape cite cuti korang..sonok???? hahaha...patik okcos laaa...dok besar kan body ala2 body builder ni haaa... *tipuu.. Sihat hari ni???klu sakit bawak2 la p klinik ke heeeeee... Akceli entry ari ni patik nk kne lunas kan permintaan IMAN SHAH dri blog HOK SENGOTI yg telah dengan jaya nye menTAG patik..so patik cb yeee untuk melangsaikan TAGging dri beliau...contest khas dri abg eqbal...TQ IMAN SHAH .... " Akceli patik nk crite laaa ade 1 kisah yg berlaku kat patik pasal kreta adk patik dan patik...nk dijadikan cerita hari tu km dok nk kemas2 kreta a.k.a nak bsuh kereta..besa nya part basuh ni km suka bsuh sndiri...dengan harapan akan kelihatan ensem dan puas hati la bila basuh dan bersihkan sndiri... Tak tau la org laen..tp paik besa nye maleh dok cek gile2 part2 tersembunyi cm kat bawah kerusi driver tu...dengan pikiran 'ok2 je bersih''.... so 1 hari time nk bersih2 tak semena2 kucing km KIKI gatai dok msuk nk tolong skali kot gamaknye..bole plk d