Posts

Showing posts from February 8, 2011

Bila Kempunan Dah Tertunai...

Image
Salam semua.... Dok wat pe tu time gini???? patik besa laaa..bru je smpai umah ni haaa...jap lg konn nk p pasar mlm...nk cri ayam gorg UNCLE BOB !!! Korang penah dengar AKOK tak???bukan AKAK ye tuan2 dan puan2...ni AKOK ok..alaaaaa kueh yg sgt fofular dikalangan org kelatan...klu org kelantan tak tau mmg korg tak yah dok kelantan la yeeee....at malu org kelantan jeee weeehhhh!!! miahahhahha... Ni name nye kueh AKOK yeee...resepi tradisi keluarga mmber patik... Akceli after blk cuti tahun baru cina hari tu mmber patik ade bawak kan kuih akok ni haaa...MADE IN KELANTAN ok!!!! sblom ni mmg beliau ni dh penah jamu km geng2 lab dgn kueh akok resepi keluarga beliau ni...selalu nye kueh akok yg patik pernah makan ni agak sangat manis dan payah untuk tekak patik ni nk telan.. *alergi manis2 ni ... tp yg beliau ni bawak mmg sedap...manis dia sekadar cukup... Even mak n adk2 patik pon kurang gemar dengan akok ni...tp korang nk tgk tak bile akok yg dibawa oleh mmber patik ni???? patik ag

Sumpah Tak De MOOD !!!!

Image
Salam semua... Apa habaq naaa korang?? slamat bkerja..patik pon bru 1st day mai office lepas dok cuti dekat sminggu...gile kau mmg excited bgon koi 6.30am siap2...mengenakan kemeja berona PINK patik confident mai merempit naik motor menghala ke UiTM SHAH ALAM...berangan bila smpai office bole la catwalk ala2 model yg tak berbayar...miahahhaa.... Tp masuk2 je office ari ni tetibe cm tak de mood.. "Ahmad Fauzi Aryaan sila tingglkan perkara PERIBADI kat luar pintu...jgn bawak masuk office.." entah laaa..tetibe je mode cm ni mai...bukan hape pon..maybe suke kot dengan lagu2 emo lately ni...so ade laaa effect kat emosi patik sikit...miahahah... *abaikan... Tp mujur laaa ade bdk2 office ni yg wat aku lupe masalah aku kat luar nuuuunnn... *TQ bdk2... Nk tya laaa korang laaaa.. Ade effect ke bile dgr lagu2 emo2 ni ngn emosi seseorang???? Ok laaa..patik nk melalak, menjerit tak tentu hala laa jap ngn bdk2 office ni...Jumpa lg.. Babai...