Posts

Showing posts from February 10, 2011

Patik???? Tak Mampu Laaaa...

Image
Salam semua... Fuuuuhhh dpt gak berblogging selepas berhempas pulas dok siapkan progress report yg akan dibentangkan esok ni patik pon dok dok2 saje je laaa..tetibe patik dok teringat ade 1 kisah yg berkaitan gadjet ni..klu sebut je gadjet ni sure la korang pon ade yg suke...laptop, netbook, handfon, mp3 mp4,5,6,7 la ape sume tuuu... Patik ni jenis yg tak la gile gadjet sgt...ade setengah tu pantang tengok gadjet keluaran baru..hambooooooiii dok beriya laaa nk menda alah tu kannn...patik??? hmm cukup laaa sekadar ade..ade laptop 1 untuk kerja2 yg heavy dan 1 netbook untuk kerja blogging patik *untuk kelihatan somel, cute, santai dan simple...hehehe... no need OVER the river la kaaannnn~~ 1 netbook (baru yeee teman2..hehehe) dan 1 laptop *yg banyak berjasa.. Kalau bab handfon ni pon 1...patik ni bukan jenis yg suke2 nk tukar..klu dh terok smpai msg pon tak bole nk baca atau smpai suara org tu dh tukar jd suara tenuk ke..bru la patik ganti lain.. *gile kentang KEDEKUT...TIPU~