Posts

Showing posts from February 15, 2011

Patik Bedal Semua....Anda Mampu??????? Mungkin Tidak....

Image
Salam semua.. Setelah seharian patik dok umah hari ni...so td petang selepas asar patik telah keluar untuk mencari 'sesuap kek' kat kajang...untuk mencari kek ni bukan senang bg patik..sbb ape yee??? sbb nye patik klu bole nk laaa ssuatu yg bru dlm cita rs mkn kek ni..hehehe.. So nak dijadikan cerita...kawan patik telah menyarankan 1 kedai kek kat pekan kajang nuuuunnn...dekat METROPOINT KAJANG kata nye...so dengan hati yg girang patik pon drive sensorang untuk merasa kek yg kawan patik sarankan td...tak silap patik SUKI BAKERY katenye... Ok laaa...bila smpai je kat pekan kajang nuuuunnn....patik pon mencari parking dan teros kekedai yg dimaksudkan...sekali signboard nye cm ni... . . . . . . . . . . . . . . Ayooooyooo..kenape ade tulisan cina kat kedai ni??? betoi ke yg ni???? Bila patik lalu je kat kedai ni..ternmpak laaa yg staff kesemua nya cina...so hati patik pon mula laaa was-was...org kata kalau dh was-was tak elok untuk makn kan...so patik pon tak jd laaaa ke ke

Love U Ketat-Ketat...

Image
Salam semua.. SALAM MAULIDUR RASUL dan selamat bercuti pd semua yg bercuti...hari ni patik just dok umah kemas umah je...tak de laaa sempat nk kuar2..lg pon lately ni cuaca cm tak menentu..kire klu panas tuuu amboiiii panas ya hamat...& kalau ujan tuuu...hambek kau kne berteduh di bawah jambatan laa pd yg bermotorsikal... *bole intro cm tu??hehehe Ok laaa patik nk ubah mode dri PATIK jd BABAH...sb ape???? sbb insan yg dh lme meninggalkan babah dh kembali semula...suara nya mmg pernah memeriah kan umah babah dulu dan pd 1 ketika beliau telah kembali kesana.... Setelah lama menghilang..beliau telah kembali ke umah patik semula...rindu seeehhh pd beliau... Ok laaa... Presenting to you.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . Payah gak naaaa nk fotohoot pict bdk2 ni... Dak kecik IRDINA HAZIRAH in the house!!!!! beliau yg kini dh berusia sebulan lebih *rs nye ...anak buah babah sorg ni laaa yg babah maksudkan dah kembali kesini selepas kak ipar patik menghabiskan pantan

Selamat Ulang Tahun...Ahmad Fauzi Aryaan..

Image
Salam semua... Happy birthday to ME.. Happy birthday to ME.. Happy birthday to Ahmad Fauzi Aryaan.. Happy birthday to ME.. Kek last year.. Nama: Ahmad Fauzi Aryaan Tarikh Lahir: 15 FEB 198.. . Masa: 12.44 a.m Hospital: Hospital Daerah Banting Selangor Bapa: Abu Bakar B Hamzah Ibu: Baiyah Bt Singgan Alhamdulillah bertambah 1 tahun umur patik untuk tahun ni...dan patik tak sangka ia nya jatuh bersamaan HARI MAULIDUR RASUL ...Alhamdulillah.... SALAM MAULIDUR RASUL semua... Walaupon umur bertambah tp still nk rs umur 23 jeee.. *bole??? Pada mak yg mengandungkan dan melahirkan patik..patik ucupkan terima kasih dan sayang mak ketat-ketat...walaupon patik ni 'agak' baik dan kadangkala degil tp patik nk mak tau mak laaa jantung hati patik... "patik RELA hidup tak de sape2 tp patik TIDAK bole hidup tanpa mak" ...bila sakit mak laaaa pengubatnya, bila sedih mak la penghiburnya... Pada abah yg banyak berjasa..patik pon nk ucapkan terima kasih atas pengorbana