Posts

Showing posts from February 17, 2011

Kuala Keniam, Taman Negara..HERE Patik Come !!!,

Image
Salam semua... Waaahhh..time2 gni syok naaa klu pekena nescafe ice ngn goreng pisang...manTOP ok!!!! korang dok wat pe je tu??? ade yg dok cadang nk p bli pisang goreng ek??? good..bole laaa patik nk tumpang beli ek..hehehe... Nampak tak patik dok berbeg2 baju segala ni..ni bukan beg nk blk kampung yeee...ni beg nk msuk utan...akceli la ni patik dok tengah kemas2 beg pakaian patik untuk patik gerak ke shah alam kejap lg..esok seawal pagi *katanye* patik dan angkatan akan ke Kuala Keniam, Taman Negara PAHANG untuk kerja sampling MASTER kawan patik...patik sebagai membantu kerja beliau.. Kire nye trip ni kerja smbil berjalan..patik akan off kesana selama 3 hari 2 mlm bermula esok pgi sehingga ahad...insyallah patik akan on track smula hari isnin ngn berita dan sedikit pic aktiviti sepanjang kat cna.. So now sume brg2 dh siap kuar dh..tinggal nk pack msok beg je...bju2, sluar luar & dlm, sleeping beg, tourch light, rain coat, pinggan cawan sudu n garfu sume dh siap..cume sedikit

Badan Gatal 1 Badan...

Image
Salam semua.. Selamat hari Khamis utuk semua yeee...hari sihat??? klu x sihat cept haaa p klinik... Patik sadis sikit crite bab sihat tak sihat ni...sob sob sob..sbb ape ek???sbb nye patik telah diserang penyakit GATAL2 1 BADAN !!!! OMG... Akceli menda ni jd mlm semalm bile patik tido badan pon dh rs miang2 1 badan..ingat kan patik mndi tak bersih ke hape...so patik pon bangon tido tgk badan ni dh merah2 woooo...bole pukul 2.30+ am patik bgon mandi...yaaaa ampuuunnn mmg GILE GATAL ok!!!!! So esok nye patik p klinik UiTM untuk cek & amek ubat..doktor soh patik memilih untuk injection or mkn ubat telan...so disebbkan GATAL yg tak terhingga patik nk injection...gatal woooo.... Yg menjadi kemusykilan patik adalah "betoi ke INJECTION kat VONTOT lebih efficient????" .... Tp disebbkan atas dasar GATAL tak tahan patik soh inject kat TANGAN je laaa....maluuuuuuu ok!!!!! patik kan pemalu..dh la pemalu, senyap pulak tuuu... *muntooohhh.. Amek nombor dlu... Ubat yg diber