Posts

Showing posts from February 21, 2011

Here WE come TAMAN NEGARA....episod 1

Image
Salam semua... Entry Taman Negara akan patik mula kan sekarang...maybe akan ade 3,4 episod entry untuk edisi TAMAN NEGARA ni... Enrty kali ni myb akan banyak gambar berbanding ayat bunga2 yee..patik rs myb rmai lg suke tgk gambar dri dok bc repekan yg patik tulis kan...hehehe.... Ok laaa...trip kali ni as usual patik ke Taman Negara atas urusan membantu 2 orang student degree untuk mengambil sample tanah dan kulat *agaknye* untuk tujuan final year projek depa ber2...so km sma2 bertolak kesana menaiki kenderaan yg disewa khas... Sebelum ke Taman Negara..km singgah ke UiTM jengka untuk mengambil phone satelite... Patik hanya sempat bergambar kat luar UiTM jengka je..akceli ni la 1st time patik smpai kat cni... *patik tau ade 'orang' yg gelakkan patik sbb dok dekat pajar jeee... HUDA dan MUSH pon hanya kat pintu pagar jee... *jgn gelak yeee 'orang' tu... Kenderaan km ke sana... Km tiba kat jeti lebih awal berbanding 1 lg van..so km terpaksa menunggu dengan sa

Birthday surprise.....TQ Frens...

Image
Salam semua.. Apa khabar hari ni??? hope sume sihat la yeee...fuuuhhh dpt tido time ni mmg sedap...dpt gak laaa rest lepas blk dri Taman Negara... Ok laaaa..entry hari ni patik nk crite laaaa sikit pasal birthday surprise yg telah dirancang oleh mmber2 lab patik yg km buat kat Restoren Pelaga Sec.13 Shah Alam.. Akceli celebration ni mmg patik tak sangka sbb bg patik birthday patik dh lepas...sbnarnya km lepak kat situ hanyalah untk mkn2 smbil borak2 sbb restoren tu ade menyediakan servis karaoke scara percuma plus sok nya km akan berangkat ke Taman Negara..so seronok laaa bole karok percuma... Nak dijadikan cerita dikesempatan itu mmber patik LINDA, HUDA dan APIS MALEK telah merancang untuk celebrate birthday km ber 4 iaitu mush dan illane (bulan JAN) , patik dan danial (bulan FEB)... Kek yg dipertaruhkan untuk km... *sgt2 sedap... Kejung a.k.a speechless jap danial dengan birthday surprise ni...akceli patik pon cm terkejut jgak.. Illane pon terkejut too..memandangkan km bel

Selamat Ulang Tahun...Danial

Image
Salam semua.. Bersiaran patik semula selepas pulang dri KUALA KENIAM, TAMAN NEGARA PAHANG semalam..rs penat badan biasalah akan rs bila balik dri sampling ni..tp trip as usual FUN gile...patik rs patik bole dianugerahkan PENGGELAK UTAMA...cerita TAMAN NEGARA akan menyusul kemudian.. Tp sebelum tu patik nak nyanyi dlu... HAPPY BIRTYDAY TO YOU... HAPPY BIRTYDAY TO YOU... HAPPY BIRTYDAY TO DANIAL... HAPPY BIRTYDAY TO YOU... Entry kali ni akceli agak terlambat patik buat since patik berada dalam TAMAN NEGARA...so dengan ini patik dedicate kan entry ni khas untuk sahabat a.k.a teman gaduh , taman lempang ulang alik patik, WAN DANIAL...SelamatUlang Tahun pd 19 FEB lepas.... "Selamat Hari Jadi...smoga dimurah rezki dan di perpanjangkan umur..berjaya di dunia dan akhirat...AMIN..." Jujur patik rs beruntung dan seronok ada seorang kawan yg bukan je beliau ni jd kawan gadoh patik tp patik dh belajar sumting dri beliau...belajar tentang ape???biar patik je yg tau...mmg bany