Posts

Showing posts from February 22, 2011

Wow...Patik Ade Darling...Ko Ade????

Image
Salam semua... Hahaha...hambek korng bernanah mata dok bc entry patik yg dh msok 18 hari ni... *tipuu* ... akceli entry ni patik nk sgt2 show off kat korang yg kat luar nuuuunnn..pd sape yg dok mengeji patik since patik ni ala2 blogger sendu cm nk ilang...HELOOOOOOO guys out there!!!! patik ok lg laaa..still ade je org bc & komen evry entry2 patik... *tetibe nk maki berhemah* Patik bukan hape bile ade org dok mengatakan blog patik ala2 segan mati tak mau ..kire cm nk ilang dialam maya ni ape kes???korang tu sapa nk kata patik cm tu???hebat ke korang berblog...HELOOOOOO msing2 pya rezeki laaa weeehh... OK enough Ahmad Fauzi Aryaan..jgn cepat melatah..cool dude!!! Ok laaa..akceli hari ni je patik ade menerima sampul dri seseorang ok... ade sign BANK ok !!! HELOOOO lalat luar nuuunn... ko ade???? Tp sampul ni lg maaaaanisss kot sbb ade ayat2 manis skali ditinggalkan... . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ni la sampul nye... ko ade wahai lalat?????? Dripada siapa??? biar lah

GiveAway EdY : KATA KAU!

Image
Salam semua.. Short entry dri blog !The Beauty In Ugly! untuk Give Away yg beliau nk bg kat blogger semua..just simple steps yg korang kne follow.. So sape2 yg nk join dialu2kan yee.. Tarikh Tutup: 12:00 tengahari, 28/2/2011 So picture dan caption yg patik pertaruhkan: Baunye syok lg wangi.. Lg best rendam dibuat mandi.. Naaaahhh..cm tu laaa simple rule and regulation nye..Good Luck pd sape2 yg join... Now patik TAG mmber patik... [CIK BEBEL] [AMIR NAUFAL] Sekian entry kali ni..patik nk p tolong melobi p mengundi ni..nk pujuk soh vote student patik... *rajin laaa sgt aku kan... Babai..

Selamat Mengundi....Hidup Fakulti Sains Gunaan !!!!

Image
Salam semua.. Mari lah mari.. Pergi mengundi.. Tunaikan kewajipan.. Pada fakulti.... Hahaha..tetibe bukak2 entry melalak lgu mengundi ni pehal??? akceli hari ni hari mengundi bg fakulti patik khas nye dan seluruh UiTM am nye... So bile melihat time2 mengundi ni mcm2 gaye la bdk2 ni dok meraih undi..mcm2 gaya depa ni psang banner so dat sume org akan nmpak nama depa ni terpapar dimerata tempat.. Naaahhh...so pd sesiapa warga UiTM..sila laa berbuat demikian untuk fakulti anda..korang ade ms dri koi 8.30 smpai koi 5...hopefully calon yg berhak laaa akan menentukan hala tuju semua pelajar dan organisasi fakulti anda.. Sekian entry kali ni... Jumpa lg yeee... Babai...