Posts

Showing posts from February 23, 2011

Bila Rindu Apa Korang Buat???

Image
Salam semua..... ♥♥ RINDU ♥♥ Bila sebut pasal 5 huruf ni mcm2 persepsi akan kluar bila Ahmad Fauzi Aryaan buat entry ni...suke laa kan nk serkap jarang A.F.A kan..patik tau akan ada spekulasi yg akan bertanya knapa patik ni mcm2 kan..so biar lah mulut2 tu berbicara... Just jz nak share je ngn korang.. Apa yg korang buat bila rindu ???? Dengar lgu jiwang dlm playlist.. Patik rs korang sure akan ade lgu fevret dlm playlist korang kan...lagi2 bila lgu tu ditujukan kat korang...patik pon ade gak lgu2 jiwang karat dlm playlist ni..nk tau lgu ape??? lgu siti fairuz-bila rindu kusebut namamu..miahahaha... Melihat SMS yg pernah dikirimkan.. Ni 1 hal..bile dh rindu SMS yg lme2 sure disimpan baik pya...ade tu yg msg dh 2,3 tahun lepas pon still ade lg ok...konn suweeeet laaa tu..hadoiyai... Bercakap dengan barang pemberian.. Ni pon antara yg akan dibuat bila dh RINDU..berckap ngn barang pemberian adalh 1 terapi unutk hilangkan perasaan cm ni...so bila rindu2 bole laaa amek bear ke hap

Here WE come TAMAN NEGARA....episod 2

Image
Salam semua.. Wat pe je tu???? jgn pulak korang main kejar2 duduk dh la yee...patik ari ni tak p lab memandangkan cm tak de mud jeee nak mai lab...since jumaat ni patik & geng lab akan ke Camaron Highland untuk sessi sampling kawan patik yg laen...cerita Taman Negara akan patik sb selesaikan secepat mungkin.. So now patik nk smbung cerita Taman Negara untuk episod ke-2...ok laaa entry kali ni bermula la kisah km membuat sampling dlm hutan..tp yg agak berlainan sedikit kali ni trak yg slalu kami pakai telah berganti..bermakna km akan buat trak msuk hutan sendiri smbil mmbuat tanda kat pokok so dat senang untuk km tau jalan pulang...ia nya agak special kot sbb trak ni x pernah dilaui oleh sape2 pon.. Aktiviti rutin km adalah senaman regangan sblom msuk hutan.. Senaman diketuai oleh Dr.Z.. Maka bermula laaa persiapan km untuk msok kehutan bersama perkakas yg diperlukan.. Sampling kali ni akan melibatkan 2 jenis sample iaitu sample tanah dan kulat (moses)...agak unik disitu