Posts

Showing posts from February 24, 2011

Ready 1,2 GO !!!!!

Image
Salam semua.. Dok wat pe la ni??? dh mkn lom??? patik td bru je lepak kat mamak area umah ni haaa...sonok wooo lepak2 ni...smbil lepak smbil tambah lemak...hehehe.. Ni dok ready tgh kemas bju2 nk p jauh sok ni...so far sume dh siap...jz nak pack sumbat susun msok bag ni je haaa... So now nk wat check list jap ek... Sedikit kudap-kudapan yg agak penting bile boring... Pakaian yg bersesuaian pon dh siap sedia...tuala, baju, sluar, sluar kecik, baju ujan n lampu picit... Tak dilupekan perkakas nk mandi...kne laaa hade menda cm ni...sume version kecik2 jee..shampoo, ubat gigi, shower gel & listerine nk sental kasi wangi....hehehe... Jeng jeng jeng...dh siap pack sume dh!!! 1 beg sgala tok nenek dh disumbat & 1 beg lg sumbat air n makanan...ni tinggal nk bwak cmera je lom lg..tgh charge betri jap...sok senang... Naaahhh cm tu laaa kisah kemas2 patik...sok kne bangon awal..pas subuh tros grak..jlan nk menghala ke shah alam tu mmg jem..lg2 kat PROTON tu haa...so kne manag

Bila Banyak Jemputan Mai...Jemputan Patik Pula Bila?????

Image
Salam semua.. Pe cer rini??? hope sume sihat ek...patik sihat jeee...hari ni as usual patik tak mai lab...cm tak de mood laa..since member gadoh patik pon ade lawatan smbil bercuti p bandung so patik pon dok wat kerja & lepak2 kat umah je laaa...since esok patik akan berangkat p Camaron Highland jgak...yippiieee.. Hari ni pya entry patik saja je nk share bile JODOH dah sampai...al maklom laa..mmber2 patik rmai dh habis blajar dan dh bekerja..so ni la time yg ssuai utuk memikirkan utuk berumah tangga.. Kad kahwin yg patik trima untuk dihadiri minggu depan ni.. Minggu selepas blk dri Camaron Highland patik dh fully book oleh mmber patik on 5 & 6hb Feb ni...5hb patik akan ke melaka dan 6hb hanyalah berdekatan dengan umah patik je..depa ni sorang kawan diploma patik dan 1 lg ni kawan since skolah lg..hopfullu patik ade laaa kesempatan untuk menghadiri jemputan ni.. Neway congratulation kat Fadzli (mmber since diploma) dan Nisa (mmber since sekolah) atas terbina nya masjid