Posts

Showing posts from February 25, 2011

Camaron Highland Tour!!!!

Image
Salam semua.. Watsup fren??? hahaha..gile hape kan patik berhiphop bile bukk entry kan...apa habaq korang sume??? hope sume sihat naaa... Tq hencek google... Akceli bile entry ni kluar patik dh selamat bertolak ke Camaron Highland untuk sessi sampling kat Camaron Highland plk...lepas kerja sampling kat Taman Negara siap & sekarang time utuk p Camaron plk...seronok nye !!!!!! Akceli ni 1st time patik akan ke Camaron Highland untuk sampling ngn geng lab...patik dgr cerita sampling kali ni seperti biasa akan mengambil sample tanah disekitar bukit tanaman teh...since patik pon tak tau..so patik follow je laaa depa ni.. Doakan patik dan kawan2 selamat pergi dan pulang..so buat ms ni patik TIDAK akan bersiaran sehingga hari AHAD ...insyallah hari ISNIN patik akan buat entry psal Camaron Highland Tour.. Sekian entry kali ni...Jumpa lg yeee... Babai..