Posts

Showing posts from March 1, 2011

Bila jd bujang..simple dan suweeeet jee !!!!

Image
Salam semua.. Wat pe je ni???dh maka lom??? patik akceli bru je pas mkn..td plan nk p pasar mlm kat area umah patik ni haaa...since patik dok sorang a.k.a jd bujang utuk 2,3 hari ni..so kne laa 'makan luar' ... so bile smpai je pasar tgk pya tgk..pusing punya pusing patik rs tak de perasaan laaaa nk bli mknan kat psar malam..just beli air soya jee...so patik pon pulang laaa ke umah.. Bila sampai umah patik pon intai2 laa gerobok umah patik..so nmpk laa ade sos spegeti & spegeti nye..so mlm ni mkn ala2 western laaa plk ek..so berusaha keras laaa patik kat dapur... Maka terhasil laaa... Jeng jeng jeng... Spegeti bersama papadom...yg best nye kuah spegeti ni patik boh CILI PADI ok..kasi pedas...resepi ni mmber patik, ACIK yg ajar...gile laaa..resepi hape dh rupe nyee ni haaa...hehehe..tak kisah laaa janji kenyg...tak gitu??? Sonok gak bile kengkadang jd bujang je ni..mula laaa resepi pelik2 kan kuar tanpa disangka...lalalala... So ape dinner korang time gni??? hope

Jangan menidakkan bila SERONOK jadi SINGLE

Image
Salam semua.. ..SINGLE.. Bile sebut single jeee..mcm2 pendapat akan keluar...tp entry kali ni patik jz nk share je ngn korang..patik nk tya laaa.. salah ke bile jd SINGLE???? Yeszaa...mmg pelik bile org tanya 'ko single ke???' ... jawapan patik dengan perasaan tanpa segan silu YES ...patik bukan memilih tp jz malas nk ade komitmen buat ms ni... kadangkala patik nk tanya semula: Salah ke bila kita SINGLE ?? Bahagia ke bila couple?? Yesss patik akui lain org lain rs nye..tp bg patik YES patik selesa sebagai SINGLE...mungkin komitmen study yg membuatkan SINGLE lebih baik.. Bergantung laaa pd setiap org untuk mengklasifikasikan insan bergelar SINGLE ni..patik selesa berdampingan dengan sape je bila single ni...tp paling best bile patik happy keluar dengan sape yg patik nk TANPA ada halangan..tu pandangan patik jeee.. So ape pon tanggapan korang pd geng SINGLE ni..biarlah diri org yg SINGLE dan org terdekat je tau akan hakikat sebenar... Biar laaa ms menentukan segala ny

Selamat Bekerja...demi sesuap nasi...

Image
Salam semua.. Salam hari selasa buat semua..hope sume sihat sejahtera yeee...buatpe je ni???? sibuk dok bekerja ek?? patik pon baru je start keja since dh seminggu dok bercuti...cewwwwwwaah... Hari ni dh 1hb MAC kan...dh start bulan baru kan...hadoiyai..progress master patik???? waaaaa...sangat seram woooo rs bila penyakit MALAS mai menjengah ni haaa... So sblum memulakan keja harian..patik sempat laaa grab nsik lemak dan sedikit kueh buat alas perut sambil intai blog patik jap...lapoooo weeehhh..since patik akan jd bujang selama 2,3 hari..so kne cri 'makan luar' laaa... sob sob sob.. Pas ni nak cri journal plk nk kne hantar kat supervisor patik by hari ni sbb supervisor patik nk apply FRGS grant baru...so pas ni nk kne cari laaaa.. Sekian simple entry patik untuk kali ni... Jumpa lg yeee...Have a great day!!!! Babai...