Posts

Showing posts from March 2, 2011

Dinner orang bujang...

Image
Salam semua.. Wat pe je ni???dh mkn dinner lom?? haaaa..patik bru je pas makn mlm td ni..agak lewat sikit patik mkn mlm ni sbb cm xde selera laa...mkn buah jee memula td.... Then bile lapar je..mula laa ptik bergrak mencari sebekas nasi unutk makan..so kedai yg berhampiran akan patik terjah..besa laaa bila jd bujang ni sume kne cri sendiri..sok insyallah patik dh tak membujang dh..mak pak patik akan kembali semula ke umah selepas bertapa kat kampung menguruskan hal kat sana.. Naahhh nasik gorg cili padi dan still papadom gorang sndiri bersama fresh oren yg dibeli jap td...mmg sedap laa restoren tu msak..i loooike~~ Ni pon dh lepas kenyg n now wat kerja sikit untuk pemantapan ilmu didada...hahaha.. Ok laaa lgu tu..you guys enjoy ur dinner o late supper jap lg..sok patik blogging lg yee.. Babai...

Patik bangga menjadi anak buah mu...

Image
Salam semua.. Haiii....bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry kali ni..ape cite korang ni??? hope sume baik2 banget yee... Entry kali ni akceli nk cerita sikit psal supervisor patik yg dh dinaikkan pangkat menjadi "Profassor" since jummat lepas kalau tak silap patik laaa.. Gile kau tak suke..patik sgt2 terkejut sbb org yg mendidik km selama ni telah dimurahkan rezeki dengan kenaikan pangkt.. Patik akceli kenal beliau sejak menjadi student beliau ms degree..then patik pon menyambung master juga bersama beliau..time tu beliau menjadi Prof. Madya Dr ... So hari ni km sbgai anak buat dh buat sedikit celbration utk beliau.. Congratulation Prof. Dr. Hadriah Bahron..semoga Prof akan terus berjuang dan dimurahkan rezki sehingga akhir hayat... Beliau ni laa supervisor patik...beliau dh km anggap mama dlm dunia ilmuan km..hanya beliau je laa yg akan menganugerahkan segulung master untuk patik dan kawan2 nanti...Insyallah.. Bersama geng seangkatan...a