Posts

Showing posts from March 4, 2011

Patik WAS here!!!

Salam semua.. Fuuhhh lepas perjalanan lebih kurang 6 jam lebay cm tu..patik dh selamat sampai kat Jeli ,Kelantan...myb korang akan ingat patik berada di tengah2 bandar KB kn?? tp yg sebenarnya salah..patik berada kat Jeli now!!!! Akceli patik kat cni sbnar nya membawa diri jauh dri dunia yg sibuk... *ceeewaaahhh* patik saje je lepaking kat umah mmber patik kat cni..saje nk merasa angin cni plk... Esok klu bole rs nye nak laa tgk sessi pembuatan AKOK yg dulu nye patik hanya merasa dri SHAH ALAM jeee..tp kalau bole nk tgk sendiri cara bakar smpai laaa siap kueh AKOK yg mnjadi kegemaran geng lab kat SHAH ALAM nuuunnn... Sekian short entry update dri Jeli Kelantan Negeri Cik Siti Wan Kembang...jumpa lg dilaen entry yeee.. Babai.. p/s: weehhh bdk2..patik dh melantak akok dengan banyak ok!!!! sedap giles...ko ade?????

Cik Siti Wan Kembang..kembang sangat...

Image
Salam semua... Once entry ni kluar patik dh selamat bergerak ke Negeri Cik Siti Wan Kembang...untuk ape???untuk menikmati keindahan Malaysia...hahahaha.. Akceli patik ni suke sangat jenjalan tgk tempat orang..bg patik since patik smbung master ni dh bole kate kan semua tempat yg patik tak pernah pergi, patik dh pernah smpai cm ladang teh Cameron Highland, Kuala Keniam Taman Negara, sungai2 di Kelantan...semua tempat tu patik pergi time patik wat master ni..dulu mmg tak pernah dpt peluang cm ni...alhamdulillah semua nye patik dh rasai... So kali ni Kelantan patik terjah lg..hahhaha..Tq kawan patik, ACIK sbb ajak patik pulang ke kampung beliau...patik nk sangat tengok tempat orang..kdg2 rs jemu gak dok tempat sndiri...klu bole kawasan yg ade sungai, perigi, sawah bendang..wooowwwww lg seronok!!! Ok laaa..sekian entry patik kali ni...ade time patik update lg..jumpa dilaen entry yeee.. Babai..

Kisah membawa diri...

Image
Salam semua.. Bila rezki berjalan melanda diri Ahmad Fauzi Aryaan..so la ni rezki patik berjalan bermula lg..kali ni patik akan pergi jauh pulak... Berbekalkan sedikit pakaian dan juga camera godang patik..patik akan mengilangkan diri selama 3 hari 2 mlm..ke mana??? tguuu entry seterus nye...lalalalala~~ Patik berharap agar patik selamat pergi dan balik.. Sekian entry yg short amat kali ni..if ade time patik akan update live dri tempat kejadian..hehehe.. Jumpa lg yee.. Babai..