Posts

Showing posts from March 9, 2011

Simple...janji kenyang!!!

Image
Salam semua.. Mode: Suke suki Song: Sedetik Lebih- Anuar Zain Venue: RED room RED Holla...buat pe je readers Blog Ahmad Fauzi Aryaan la ni ??? Dh makan mlm belom ni??? patik td lewat petang dlm siap mkn sbb agak lapar bila balik lab td..lg pon ujan kan..so makin laaa perut ni menendang2 minta di isi...lalalala.. Since patang dh siap makn & now still kenyg..so time2 cm ni kudap-kudapan menjadi pilihan utama untuk edisi makan malam..hehehe... So apa yg patik makan utuk mlm ni???? naaahhhhh jeng jeng jeng... Sepinggan keropok lekor goreng bersama sos pencicah yg sedap...akceli keropok goreng & sos pencicah ni patik beli ms sessi jenjalan patik ke KELANTAN last weekend...kawan patik yg cadangkan beli keropok goreng dan sos pencicah ni..mmg berbaloi ok beli sbb nye keropok ni rs cm fresh gile...ditambah pula sos yg pekat, manis dan pedas..mau bertambah 2,3 pinggan ni gamaknye...hahahaaaa... Patik tau ade yg suke amek dinner yg berat...tak kurang jg ada yg amek BUAH-BUAHAN

Tak dapat pergi Bandung....hadiah pon jadi laaaa..

Image
Salam semua.. Wat pe je rini?? sihat?? patik akceli still kat lab sbb stuck ujan ni haaa....so godak punya godak patik pon jmpa laa pic yg patik MESTI wat entry ni...sbb ape??? sbb menghargai pemberian kate nye kan... So TQVM kat ACIK DANIAL atas gift dri lawatan beliau ke BANDUNG. hari tu..nak tau ape yg patik dpt??? naaahhhh...ini dia... Ni sandle fresh dri BANDUNG...acik bg patik sandle ni as hadiah belated birthday patik 15Feb lepas..so ni adalah ingatan beliau kat patik...TQ cik..terharu ok sbb beliau ingt gift special kat patik...acik cakap sandle ni dri kulit kerbau wooo...sure mahal ni... KO ADE??? *dh pakai sekali ms p bercuti kat kelantan ari tu...best.. empuk!!! & now dok dlm kotak diam2... Dan T-shirt ni jg as a gift dri bandung untuk patik dan geng lab... Yg penting kompom...BANDUNG OK!!!! Akceli patik nk say TQVM kat acik sbb bg sume gift ni...nk p BANDUNG sendiri pon entah bile...jnji ade gak laa ingatan dri Bandung nuuunn....mne tau dengan ingatan ni patik