Posts

Showing posts from March 24, 2011

Cerita lepas ES PI EM (SPM)....

Image
Salam semua... Sihat hari ni??? klau tak sihat bawak2 laa diri p klinik yeee...patik sihat je...ni pon makan siap bertambah2 lg ok!!!! Akceli hari ni patik nk crite laaa psal SPM patik yg dh berlalu lebih kurang 9 tahun yg lalu...sebelum tu patik nak wish kat adk2 yg dh amek result SPM 2010 semalam .. TAHNIAH pd yg berjaya dan yg tak berjaya, jgn putus asa...banyak peluang diluar sana tu yg msih menunggu!!! insyaallah... Bercerita pasal SPM ni akceli patik nk bercerita yg REZEKI kita semua ditentukan-NYA..kita as manusia & juga hamba-NYA ni kne redha menerima segalanya... Ok berbalik pd cerita SPM ni...patik akceli ni bukan laa tergolong antara student yg pandai di zaman persekolahan...akan tetapi apa yg patik nk STRESS kan kat sini adalah sbb REZEKI yg dikurniakan..selepas SPM2002 dengan keputusan yg biasa2 je bg patik (serius mmg biasa2 jee..) patik dpt menyambung pengajian keperingkat DIPLOMA dekat UiTM Perlis...alhamdullilah patik dh mendapat segulung diploma pd tahun 2

Demi sebuah CABARAN...akan patik turutkan...

Image
Salam semua... Demi sebuah CABARAN..akan patik lunas kan segala kemahuan kalian... CABARAN???? Yesss..patik la ni dlm kedaan berpuasa selama 24jam selepas seorang dri kawan patik mencabar patik untuk berpuasa dri meng'post' apa-apa status kat FB...OMG !!! what the fish... Ini semua adalah disebabkan status yg patik post selalunye akan membuatkan depa ni cm berteka-teki apa yg berlaku kat patik...so bermula 6:00 pm td sehingga laa 6:00 pm esok patik akan 'berpuasa' dri meng'post' apa-apa status dan mengomen segala komen yg ada kat FB buat sementara waktu... *amboiii nak cabar patik kannn...bukan setakat 24jam..patik akan cuba up jd 48jam pas ni...hope niat ni menjadi laaa... Korang semua nak tgk tak aksi depa ni yg keep on mengusik patik supaya KALAH dengan CABARAN ni??? haaaa ni dia...SAKSIKAN~~ Diketuai oleh MISS FARA.. *sila tepuk tangan... Ni pon tak kurang nye... *amboii...nak soh patik reply laa tu??? no no no ok!!!! Ni lg laaa mamat ni..