Posts

Showing posts from March 25, 2011

Kau PUTIH..patik pon turut menjadi mangsa!!!!

Image
Salam semua... Ape khabar ek??? sihat??? patik sihat2 jee...bersiaran sekali g bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry terbaru patik kali ni... Akceli hari ni patik nk cerita sikit besday celebration yg dh patik dan geng lab buat untuk one of our fren...tp sebelum tu sila lihat butiran dibawah... Mangsa: HAFEZ MALEK Vanue: INTEC, sec.17 UiTM shah alam Theme: Putih itu INDAH... *kate kau!!!! Kek yg sungguh santek berwarna warni... *sponsered by FARA.. Tuuuu dia...tukang angkat dulang kek a.k.a CIK BINTANG (kekasih hati si mangsa ) ... Jeng jeng...hambek kau!!!! terkezuuuuut kau si mangsa... *waahhh sedondon, 2 dondon, berdondon-dondon laaa... Mangsa bersama kek terchenta... Biasanya bila celebrate besday kat INTEC ni..akan ade tradisi PUTIH itu INDAH...tradisi ape kah itu???? 1 tradisi yg mmg diwarisi sejak turun temurun geng2 INTEC sahaja!!!! tradisi mandian tepung...so as usual besday boy mesti kne tradisi ini... Disebabkan tak mau kene mandian tepung sesora

REVIEW: ....Dalam Botol

Image
Salam semua... Akceli hari ni patik ingin nk buat review pasal cerita yg agak kontroversi sejak pembikinan nya... cerita .....Dalam Botol Semalam nk dibuat cerita...lepas habis shooting kat ampang dlm lepas magrib gtu patik pon cm dh tak de hala tuju...so pikir nk balk umah pon tak de kawan kan..so otak ni pon laju je pikir nk tgk muvie ape...so pikir punya pikir tetibe teringat muvie ....Dalam Botol dh release...so patik pon ligat merempit tros ke alamanda putrajaya... Yesss...i got the ticket!!!! nk tgk laaa best ke tak cerita ni....walaupon patik sorang janji patik bole spend time happy kan diri patik ni haaa...tp yg tak bole belah akak kaunter ni keep on remind "UNTUK 18 TAHUN KEATAS, TIADA KANAK-KANAK DIBENARKAN MASUK" ...hadoiyai... so patik admit laaa...mungkin cerita ni ade unsur2 SEX yg terlampau yg tak bole kanak-kanak melihatnya... Ok ms untuk memberi komen... Komen BAIK : Jangan mengubah kejadian / ketentuan tuhan Beri peluang pd diri untuk berubah Sok