Posts

Showing posts from March 28, 2011

Trilogi CINTA.....

Image
Salam semua... Salam isnin buat semua...hadoiyai seharian patik tak berkesempatan tak update blog ek...malam time cm ni bru ade kesempatan nk update blog...akceli patik bru je smpai umah ni haa dri kmpung patik kat BANTING je...mak pak patik nk stay kampung buat sementara untuk bersih2 kebun... So now patik dok 'membujang' kan diri kat umah sensorang selama seminggu mungkin!!! patik tak kisah...patik ni simple je..mkan sume tak kisah..bole laaa masak sendiri sekadar simple2 je.. Lately ni patik mmg addicted gile dengan cerita yg tengah hangat ditayangkan dekat TV1 setiap AHAD-SELASA bermula 10mlm... Entah laaa...memang suke gile tgk cerita cm ni...evry week patik menunggu tayangan ni... So pd korang yg kat luar sane yg same2 suke ngn crite ni..meh sep sep sep...tom tom tom ngn patik mehhh...hehehe...kita serupaaaa~~ Ok laa korang...selamat menonton DRAMA TRILOGI CINTA.. Sekian... -Ahmad Fauzi Aryaan-