Posts

Showing posts from March 30, 2011

Bila jadi BUJANG..kesetiaan sentiasa bersama...

Image
Holla semua... Apa khabar hari ni??? hadoiyai...seharian dh patik tak update blog patik ni ek...rindu banget patik sama reader and blog patik terchenta ni haaa...akceli lappy patik si REDDY ni menghadapi masalah lg..entah laaa kenape nye plak...so hari ni baru laaa patik bole pakai semula si REDDY patik ni..sibbaik buddy patik ade bole tolong solve kan problm yg dihadapi ni... Akceli patik still dlm mode:BUJANG lg ni...since mak pak still lg kat kampung tu haaa..so patik besa laaa dok sensorang...bosan gak klu tak de sape kat umah ni haaa...sunyi jeee rasa nye..sibbaik laaa ade lappy kecik ni haaa...bole laaa melayan ape2 yg patut... So bila jg BUJANG ni kompom2 laaa makan entah tak tentu arah...apa yg ade patik belasah...bukak2 gerobok jeee nmpk laaa keropok, coklat dan sebagainye..so makanan cm tu laaa jd pujaan hatiku...nk masak hoooooo cukup malas bile sesorang... Ni patik pon bru je nk mkn mlm ni haaa..so bila jd BUJANG benda ni laaaa menjadi KESETIAAN BERSAMA...nak tau ape