Posts

Showing posts from March 31, 2011

i LOVE u keta-ketat...

Image
Salam semua... Pada pembaca blog Ahmad Fauzi Aryaan yg patik SAYANGI...sekiranya sepanjang penglibatan patik dlm blogging ni ada menyakiti korang yang membaca blog patik...patik menyusun 10 jari memohon ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki...patik dh penat !!!!! LOTS of LOVE !!! -Ahmad Fauzi Aryaan-

[18SX] Seluar dalam & Sexology lelaki

Image
Holla semua... SEKADAR PERKONGSIAN... Sila JANGAN NAKAL mata anda yeee... Wats up guys??? hahaha..gile hape patik dok sape orang lagu ni kannn...hehehe...tak de laaa saje je nk ubah angin tu jeee... Naahhh tetibe patik jamu korang dengan picture yg ala2 seksi time2 gini yeee...bukan patik nk naikkan syahwat korang..tp sekadar INFO yg patik nk share dengan korang semua yg bergelar LELAKI ...INFO ni pon bole gak untuk WANITA too..kot2 laaa untuk adik lelaki ke, boyfren ke, suami ke kan...so renung2kan dan selamat beramal... Akceli ms blog walking..patik ade terperasan blogger [EYRIQAZZ] bercerita pasal BIRU & SEXOLOGY lelaki...beliau bercerita bahawa warna BIRU ni bole memberi masalah pd sistem kemaluan seorang lelaki...hadoiayai...biar betoi...ni yg nk kne cek semula almari ni kot2 ade seluar dalam kaler BIRU kan...kang ade plk yg menyesal dikemudian hari kannnn... Patik tau setiap WARNA ada aura tersendiri...tp apa yg dikhabarkan WARNA BIRU ni dikatakan demikian...so k