Posts

Showing posts from April 5, 2011

Mane penting..you follow i & i follow you????

Holla semua... " I FOLLOW YOU & YOU FOLLOW I BACK " Dalam berblog ni patik nk tya laaa mne lg penting.. FOLLOWER or READER ??? patik terpanggil untuk buat entry ni lame dh..tp ianya agak kuat bila blog [kaif-amb.blogspot.com] ni bercerita sedemikian... Ade orang kata bila ramai FOLLOEWER ni blog korang hebat/mantop/sempoi...at last terjadilah term "i FOLLOW u & u FOLLOW i" ...patik pasti korang sure laa sonok bila follower korang amboiii cm nk terkeluar2 dri senarai kan...begitu jg ngn patik...tp PERSOALAN disini...adakah depa yg dok jd FOLLOWER ni menjadi READER korang??? Lawak pon ade bila rs diri ni cm syok sndiri bila buat2 entry hari-hari tp tak de sape yg baca setiap entry korang...maka disini perlu FOLLOWER dan READER ..dua-dua penting disini... Dalam berblogging ni..kita mesti ikhlas dlm berblog..niat kita adalah untuk berkongsi..dan perkongsian itu perlukan pembaca yg benar2 ikhlas dlm berblogging ni...patik terpanggil untuk membuat

Bercouple ATAU jual mahal????

Salam semua... Terfikir sejenak bila memikirkan perihal hidup yg semakin hari semakin bertambah umur ni...bila difikirkan semula bermula sedari kecil persoalna ini sering bermain difikiran...perlu ke orang dewasa berdating sebelum melangkah ke alam perkahwinan???? Kita sering diamukkan dengan adegan bercinta, beronggeng sesame sebelum berkahwin..ini menjadi lumrah orang bercinta bila berdating...tak gitu konsep nye??? Cinta monyet Bila berbicara CINTA MONYET ni..hmmm susah patik nk terangkan disini...bukan menidakkan apa yg betul..tetapi rasa nya CINTA sebegini menjadi lumrah bermula akil baligh..time tu masing2 amboiiii hormon gatal sudah menerjah ke pelusuh tubuh.... hehehehe Orang nak ade couple..ko pon nak ade gak kan...tp bukan pd patik...patik dulu zaman sekolah sangat NERD *bukan laaa pandai pon ...sape laaa nk dengan orang NERD...semua takot!! horror ok bak kate orang...since sekolah patik dh berkaca mata..bukan sebab rajin baca buku..tp sebab kuat tengok TV dekat2...mne