Posts

Showing posts from April 8, 2011

Makhluk tuhan paling SEKSI...

Image
Holla semua... Waahhh rindu seh dengan blog patik...korang sihat ke ni???patik of kos laa sihat cm besa...time cm gni ni bru de masa nk update...akceli patik sibuk sikit dengan kerja2 yg kunjung tibe...tp patik have fun dengan semua kerja yg mai..tak mo buat2 muke yee....babah tak suke!!!hehehe... Ok laaa..entry kali ni patik nk crite pasal kisah [FASHION] yg patik janji nk cerita tu kan...so ni bru laa patik nk cerita... Akceli semalam patik telah dijemput khas sebagai supporter oleh kawan a.k.a organizer KOLEJ ANTARABANGSA GEOMATIKA terletak di Setiawangsa KL untuk melihat sendiri kreativiti pelajar program fashion design dan program kecantikan & kesihatan ...so 2 program kursus digabungkan menjadi 1 big show...seronok bila dikelilingi oleh model2 cantek ni...memang byk picture yg patik amek..tp ini hanyalah sedikit sebagai perkongsian... Dengan bertemakan dress party, weeding dress & tradisional... lets start the show.... Dan tiba lah ms yg

BIG give SAHABAT contest...

Image
Holla semua.. Mengadap laptop kecil ini tanpa tujuan membuatkan patik terpanggil untuk menyertai contest yg dibuat oleh blog [SUDIRMAN] ...memperihalkan seorang sahabat...yes SAHABAT !!! besar pengertian tersebut bila difikirkan...akan patik perihalkan sorang insan yg patik sayang sebagai SAHABAT.. Bagaimana mengenalinya dan bila???? Apa peristiwa yang membuatkan rapat dengannya??? Kenapa menyukainya/menyenanginya??? Apa kenangan manis antara korang berdua sepanjang perkenalan ini??? Apa perkara kelakar tentang dirinya??? Harapan sebagai sahabatnya... WAN DANIAL atau nama manja yg patik bg adalah ACIK dilahirkan pada 19/2/198* di negeri kelantan adalah abang sulong dri 6 orang adk beradik yg kesemua nye lelaki..amat menyukai kaler HIJAU dan part yang tak bole belah menyukai anime tak kire ape jg tajuk... *hari2 ok tgk anime..nk muntoh ijau patik tgk nye... ACIK merupakan teman lab patik dan beliau merupakan kawan lelaki yg patik ade kat lab UiTM induk...so beliau laa tema