Posts

Showing posts from April 14, 2011

Lelaki ke Perempuan????? apa komen patik....

Image
Holla semua... Sihat hari ni????patik alhamdulillah sihat jee..cuma ari ni patik kne siapkan proposal pasal lab baru kat Puncak Alam tuuuu...dan alhamdulillah dh siap... Since patik ade tugasan selain dri proposal tu iaitu patik ditag oleh CIK PURPLE untuk menjawab soalan yg ade...maka dengan ini patik sube untuk melangsaikan tag ini... PERHATIAN : jawapan yg diberikan IKHLAS dari hati patik yg tulus murni ini ok!!!! LELAKI ke PEREMPUAN yg kuat MERAJUK??? Hmmm..nk cerita pasal merajuk ni mmg subjektif...LELAKI ke PEREMPUAN punya time untuk merajuk..bg patik senang...bila kita merajuk itu tanda nya kita ingin DIPERHATIKAN...so simple jawapan nya adalah PEREMPAUN... *ampunn reader perempuan..patik jz bg pendapat jee... LELAKI ke PEREMPAUN yg selalu EGO??? Bila bercerita bab EGO ni patik PASTI LELAKI punya EGO yg maha dahsyat...bukan hape..ni sebagai contoh laaa member patik ni...dia menerangkan sesuatu menda kat patik..dan bila orang lain menerangkan menda yg sebenar dia mula laaa

Sipemberi dan sipenerima...

Image
Holla semua... Bertemankan lagu PASTIKAN-SITI NURHALIZA yg sedang berkumandang dilaptop kecil membuatkan patik mengelamun sebentar...bukan apa...terlalu asyik mendengar bait2 lirik yg agak bermakna....mengingatkan kisah2 yg pernah menerjah dalam hidup patik suatu masa dulu... Entry kali ni bukan lah ingin mengisahkan apa yg pernah berlaku pasal patik tetapi patik still teringt2 kisah MIMPI yg dialami oleh kawan patik...mungkin org kata mimpi hanyalah mainan tidur kan..tp entah laaa patik pon tak tau nk ckp samada nk percaya atau tak... Mimpinya begini.... " Seorang wanita memberi BAYI dan kawan patik (perempuan) ni menerima dan menyusukan bayi tersebut..." Konsep mimpi disini adalah memberi dan menerima seorang bayi lalu menyusukan...apa kah mksud nye ek??? ade orang kata kawan patik ni akan dpt SAKA keturunan nya dri orang terdekat ATAU seseorang yg menghantar SANTAU ....betoi ke????seriau laa patik dgr nye weeehhh... Ade orang mengatakan demikian...tp patik