Posts

Showing posts from April 18, 2011

Patik jd cikgu???? bole gak...seronok dpt peluang macam ni..

Image
Holla semua.. Fuuuhhh yea yea dpt mengadap blog Ahmad Fauzi Aryaan tersayang ni haa...ari ni mmg banyak urusan yg nk patik siapkan...teks untuk MC siri kolokium dh siap...jz nk suruh lecturer patik cek kan ayat yg patik gunakan ni sesuai atau tak... Ok laaa..entry kali ni jz nk share dengan korang semua pasal KARNIVAL KIMIA MALAYSIA yg berlangsung selama 3 hari 15-17 APRIL 2011 di PUSAT SAINS NEGARA . Patik dan kawan2 telah mewakili UiTM untuk membuka booth...so tugas patik ape ek????haaa...tungguuuuu~~ Patik mewakili UiTM untuk booth kat sini... Patik bersama kawan patik dan juga lecturer... Miss Cruzz sedang menghandle student yg mai ke booth kami... Jeng jeng jeng...tugas patik ialah memberi demo simple experiment berkenaan 'beauty of water' dekat budak2 sekolah ..mostly student sgt2 teruja dengan 'magic' yg patik buat dekat depa...simple but nice...its just experiment density of water...mmg magic untuk budak2 sekolah...hehehe... Giliran depa melakukan

Painting time...

Image
Holla semua... Mata dan mula bergayut...badan dah mula memberi respon suruh tidur..tp komitment still tak henti kunjung tiba...text untuk jd MC khamis ni still bermain2 difikiran...entah apa yg akan patik akan repek kan nanti...otak pon mula ligat mencari idea...yeszaaaa teringat akan 1 entry ni... Akceli entry kali ni patik nk crite pasal kedai painting yg ade kat EMPIRE shooping mall SUBANG JAYA ...kedai PLASTER FUN HOUSE ni akceli kedai yg bole kite buat painting smbil lepak2 minum... Biasanya kalau bab painting ni sure korang akan pikir ini hanyalah untuk budak2 kecik kan?? tp kat cni laen sikit... dri budk kecik smpai laa bapak budak bole menunjukan "belang" dlm painting... Let's the picrute makes story.. Plaster Fun House... Dekat cni depa akan menyediakan berbagai-bagai jenis bentuk daripada buah-buahan, kereta, patung2 cute..kire mcm2 ade laaa...semua adalah berwarna putih... Yeszaa...patik pon join membuat painting... Yea yea...dh nk siap...lihat lah d