Posts

Showing posts from April 30, 2011

Terapi hari ini........

Image
Holla semua.... Cmne hari cuti korang hari ni???p memane ke??? Seronok bila dpt memanjakan diri...selalunye kita asek dok manjakan org lain je kan...ni why not skali sekala kita manjakan diri sndir...so hari ni patik pon p laaa memanjakan diri...apa yg patik buat?? WINDOW SOPPING !!!! Hari ni patik dengan gamble nye p jenjalan sensorang ke SOGO & Jalan TAR ..sesaja jeee nk amek angin KL...lame dh tak p SOGO ni..slalu nye if ade sale jee patik mai cni... Akceli patik slalu jee gamble mai jenjalan sensorang...tak de hal pon...slamat jee so far...hehehe.. So since patik p SOGO dulu kan..so menda yg menjadi aptik teruja kat bawah tu haa...besa nya yg kat bawah tu slalu je ade jualan yg kile lelong laaa..so korang nk tgk???? Haaaa...hambek kau... SIKIT kan orang *tangan dibahu... So since patik mai ni pon just untuk WINDOW SOPPING kan...so patik tak laaa beli pape... *tipuuuu ...sekali sekala seronok ok manjakan diri buat menda apa yg kita suke...lain orang lain cara ny

Meh sini...ade promo untuk ANDA !!!!!

Image
Holla semua... Selamat hari sabtu untuk semua...hari ni patik dok melepak umah jeee since cuti kan..nk p jenjalan tgk laaa jap lg...ingt nk window shoping ke hape kan...window soping ni pon 1 terapi gak ok...even tak beli dpt tgk pon jadi laaa...itu laaa patik bile rs diri tak tenteram... Neway hari ni patik nk habaq mai kat korang ni...akceli ni untuk wanita saje yee..tp laki pon bole je nk amek port..kot2 laa korang bole laa habaq mai skali kat geng2 pempuan korang ke, adk pempuan korang ke atau sape2 yg bergelar pempuan laa senang... ~ShawlLover~ Tadaaaaaa....ni patik nk habaq mai blog mmber patik ni ade jual shawl...akceli la ni patik tgk dh mmg trend bershawl laaa...so rmai dh org dok bisness shawl....so patik as a fren, patik menyokong mmber patik ni berbisness...seronok nmpk nye berbisness secara online ni... So kepada penggemar shawl atau penggemar shopping melalui online ni bole laaa terjah blog ni..just click [SINI] ... Sekian entry PROMOSI kali ini... -Ahmad Fauzi